LOPY ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی با یه ماشین Sparrow رو چپ کنیم و اتیش بگیره (البته موقعی که برای من اتفاق افتاد درست ندیدم چون میتونه دود سیاه هم باشه) respawn میشه ولی هنوز سالمه در صورتی که یک بیمه ازش کم میشه! و وقتی میریم پیش sparrow و /dl میزنیم همون hp رو داره که موقع respawn شدن داشت! این اثبات میکنه که نباید بیمه کم بشه! (این مورد کامل برای خودم اتفاق افتاده) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اتفاقی که افتاده و توضیح دادم رو انجام بدید و نتیجه رو ببینید. ویرایش شده June 10 توسط LOPY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 لطفاً فیلمی کم حجم شده مبنی بر Reproduce این باگ ارائه دهید Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 6 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: لطفاً فیلمی کم حجم شده مبنی بر Reproduce این باگ ارائه دهید تو سرور بتا تست کردم ،همچین موردی پیش آمد. نظرت هست امشب ساعت 9/10 بیای یکم حرف بزنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 در ۱۴۰۳/۳/۲۲ در 09:26، AdmBoT گفته است: لطفاً فیلمی کم حجم شده مبنی بر Reproduce این باگ ارائه دهید عزیز اون باگ کاملا اتفاقی برای من اتفاق افتاد و الان اگه دوباره بخوام انجامش بدم یه بیمه دیگه ازم کم میشه و به نظرم شما بتا تستر هستید خودتون میتونید تست کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 2 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 لطفا مشکل خود را واضح تر و ترجیحا با یک ویدئو Reproduce ارائه دهید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6 درود، به دلیل عدم فعالیت بسته شد. در صورت پا بر جا بودن این مشکل، لطفا گزارش خود را دوباره ارسال کنید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده