MAXGAME12 ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من تاکسی گرفتم و میخواستم ببینم تاکسی کجاس و cmd /where taxi را زدم و دیدم نوشته شما تاکسی نگرفتین - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1 My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 یا علی باگی که احتمال رخ دادنش زیر ۱ درصد بوده اتفاق افتاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 درود. 11 ساعت قبل، MAXGAME12 گفته است: - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAXGAME12 ارسال شده در June 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 قبول کردینش؟ به جان مادرم ادیت نیست توضیحش که برخورد کنیم بنویسم؟ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عجیبه 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 درود.. بنده حس میکنم این باگ خوده تاکسیه، وقتی شما سرویس تاکسی میدین و سرویس شما برای آقای X قبول بشه، و بعد از اون کسی دیگه، سوار تاکسی آقای X بشه، انگار سرویس تاکسی شما کنسل میشه ولی هیچ وارنی براتون نمیاد که سرویس شما کنسل شده (همچنین برای راننده تاکسی).. همچنین راننده تاکسی هم چکپوینت مبدا شما براش میمونه و با تغییر مکان شما، اون چکپوینت تغییری نمیکنه و ثابت میمونه، همچنین راننده تاکسی با off کردن duty یا Cancel checkpoint یا Cancel service یا Cancel Find نمیتونه چکپوینت مبدا شما رو برای خودش از بین ببره و باید Reconnect بده 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAXGAME12 ارسال شده در June 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 @Fail نه برادر من بعد از این دوباره تاکسی گرفتم و where taxi رو که زدم دیدم که یهو علامتش اومد My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 15 ساعت قبل، MAXGAME12 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من تاکسی گرفتم و میخواستم ببینم تاکسی کجاس و cmd /where taxi را زدم و دیدم نوشته شما تاکسی نگرفتین - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): درود این باگ امروز برای من اتفاق افتاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 خب دیگه شما وقتی سری دوم درخواست تاکسی دادی و برای رانندههای قبول شده، این اتفاق ممکنه براش نیفتاده باشه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 2 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 درود، این مورد تکراری است. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده