MiladMonster ارسال شده در February 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2017 • عکس سایز کوچک شما از • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این اقا بعد از این که نتونست مارو که رابر بودیم بزنه رفتن از باگ paintball سوء استفاده کردن و رابر هارو با اسنایپر زدن • مدارک (فیلم یا عکس): http://s1.picofile.com/file/8287523300/gta_sa_2017_02_24_09_33_58_486.avi.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در February 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2017 از @RockGame درخواست میشه راجع به موضوع توضیح بدن (اگر ادمین به شما Sniper rifle داده لطفا مدرکش رو همینجا قرار بدید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RockGame ارسال شده در February 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2017 با سلام با این که دوست عزیزمون مدرکی از این که من باگ زده باشم ندادن و فقط از اینکه با Sniper زدم مدرک دادن و از من مدرک خواستن بنده فقط همین مدرک بعد از کشتن Jelena دارم به دلیل پر بودن هارد نتونستم از بازی فیلم بگیرم Everybody dies, but not everybody lives لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در February 26, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2017 سلام شما اسنایپر از کجا اوردین ؟ اگه مدرک ندارین پس باگ زدین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در February 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2017 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، RockGame گفته است : با سلام با این که دوست عزیزمون مدرکی از این که من باگ زده باشم ندادن و فقط از اینکه با Sniper زدم مدرک دادن و از من مدرک خواستن بنده فقط همین مدرک بعد از کشتن Jelena دارم به دلیل پر بودن هارد نتونستم از بازی فیلم بگیرم ما نمیگیم از کشتنتون فیلم بدید. داخل سرور 3 راه هست که شما به اسلحه اسنایپ دسترسی پیدا کنید: 1-عضو اقلیت هیتمن باشید 2-ادمین به شما اسلحه بده 3-از داخل paintball اسلحه بگیرید و باگ بزنید مورد اول که رد میشه.مورد دوم رو شما باید اثبات کنید نه ایشون حتی با ادمین هایی که می تونستند به شما اسلحه بدن صحبت شده و هیچکدوم اینکه به شما sniper rifle داده باشند رو تایید نکردند ---------------------------------------------------------------------------------- بازیکن Equality به مدت 20 روز از سرور محروم شد. ممنون از گزارش. بسته شد. ویرایش شده February 26, 2017 توسط BullShark 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده