LOPY ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی در لول های مختلف تردمیل خط سفید پر میشه با زدن دکمه ی + به لول بعدی میریم. ولی وقتی به اخرین لول (Level 20) میرسه بازم اون راهنما که در فیلم میتونید ببینید رو میاره ولی نه با زدن دکمه + میشه کاری کرد، و وقتی هم که خط سفید کاملا پر بشه از تردمیل میاد بیرون که تو فیلم میتونید ببینید. (البته بجز خود این باگ (در نسخه اندروید) وقتی از تردمیل با همون اتفاق (باگ) که میوفتیم بیریون علامت + داخل متن راهنما نیست و غیب شده یجورایی) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/2ac908_24XRecorder-08062024-195656-۰۰۱.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فقط کافیه خودتون رو به اخرین لول تردمیل برسونید و خط سفید رو پر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 این باگ برای نسخه PC هم صدق میکنه (کلید Y) Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 آره درسته یک نوع باگ محسوب میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 درسته 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 نمیشه گفت باگه چون سیستم به این صورت هست که زمانی که خط سفید به انتها میرسه شما داخل پیسی باید دکمه Y رو بزنی تا بتونی ادامه بدی داخل اندروید هم باید + رو بزنی تا بتونی به ورزش ادامه بدی و فکر کنم این کار برای جلوگیری از اتو کلیکر و موارد اینچنینی باشه اون + فقط برای بالا بردن لول دستگاه نیست برای این چیزی که گفتم هم میتونه باشه اگر هم دقت کنید وقتی به انتهای نوار سفید میرسه اگر + رو بزنید بهتون یه مقدار Distance اضافه میکنه حالا این نظر من بود نظر توسعه دهندگان رو نمیدونم We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 25 دقیقه قبل، Slap گفته است: نمیشه گفت باگه چون سیستم به این صورت هست که زمانی که خط سفید به انتها میرسه شما داخل پیسی باید دکمه Y رو بزنی تا بتونی ادامه بدی داخل اندروید هم باید + رو بزنی تا بتونی به ورزش ادامه بدی و فکر کنم این کار برای جلوگیری از اتو کلیکر و موارد اینچنینی باشه اون + فقط برای بالا بردن لول دستگاه نیست برای این چیزی که گفتم هم میتونه باشه اگر هم دقت کنید وقتی به انتهای نوار سفید میرسه اگر + رو بزنید بهتون یه مقدار Distance اضافه میکنه حالا این نظر من بود نظر توسعه دهندگان رو نمیدونم من اتو کلیکر رو هم روی + میزاشتم هم روی خودش کلیک میکرد منم میرفتم دور دور سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 8 ساعت قبل، Integer گفته است: من اتو کلیکر رو هم روی + میزاشتم هم روی خودش کلیک میکرد منم میرفتم دور دور لو دادی خودتو الان بن میشی جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 3 ساعت قبل، moji گفته است: لو دادی خودتو الان بن میشی همین الان داشتم با اتو کلیکر ماسل میزدم سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 هم اکنون، Integer گفته است: همین الان داشتم با اتو کلیکر ماسل میزدم بعد همستر هارو؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 2 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 درود، این مورد باگ نیست. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده