HaftKhat ارسال شده در June 6, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید میگم به پاسوخگویان شکایت ادمین ها من در وال کلن بودیم وال میزدیم با این که اصلا مایک ندادم اقای Lambda گرفت منو بن کرد بی دلیل و مدرک هم نداره و من 3روز بن شدم بی دلیل الان داخل فکشن FP80 میشم 3 روز دیگه کی گردن میگیره هیچ کی بعد فردا هم متینگ دارم لطفا زود تر پی گیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/players/banlog/OsTademarg 1 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaMbdAAA ارسال شده در June 6, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2024 مدارک ارسال شد با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftKhat ارسال شده در June 6, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2024 شکایت پس گرفته میشود. 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در June 8, 2024 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2024 +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده