Aliiseyed ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .. • توضیحات: بی دلیل کیل کرد و از عمد میپره جلو ماشینم جز اینا هی هم تهدید میکنه جالبه نه ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 2 دقیقه قبل، CaRaXeS گفته است: داداش Darklove هستم لطفا اگر مدارک کامل تری داری بفرست و این که A.R.A.S چند بار به شما گفت از روی ما با Monster رد نشید و شما گوش نکردید و مارو با ماشین زیر میکردید. و اگه احتیاج شدید به 40k داری بزنم به بانکت باتشکر 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 (ویرایش شده) دوست عزیز من در ایونت بودم و شاهد ایونت بودم. که آقای A.R.A.S چند بار به شما اخطار داد ولی شما به او گوش نکردین لطفا از شکایت بی دلیل پرهیز کند. در ضمن دوست عزیز به دنبال مجازات کردن دیگران نباش ما اومدیم تو این گیم عشق کنیم سرگرم شیم. ویرایش شده June 6 توسط Peak ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 (ویرایش شده) سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد. نقل قول مسابقات (Events): مدارک شما در خصوص حضور شما در Event و کشته شدنتان توسط برگزارکنندگان Event باید کامل باشد. +بسته شد ویرایش شده June 6 توسط Terible اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده