SeTaM ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید میگم به پاشوخگویان شکایت من داخل ایونت این اقا بودم و این اقا Lcsstart/ رو فعال نکرده بود و طرف ماشینش ترکید و پیاده شد آمد ماشین من را کارجک کرد و من کیل شدم و ادمین ایونت هم اقای Kiyomars بود. • مدارک (فیلم یا عکس): هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز من /lcsstart رو زده بودم و کسی کی شمارو کارجک کرده dc بوده و من به ادمین گفتم شمارو بک بده گفت نه ویرایش شده June 5 توسط MRarshia :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 (ویرایش شده) داش اونی که کارجکت کردهDC بوده ویرایش شده June 5 توسط gang89 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 اگرم مدرک ادمین بخواد من میدم :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در June 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 اره من مدرک میخوام مدرک کل ایونت هم میخوام که Lcsstart/ نزدی مشخص است. هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 Okaye pas بزار ادمین پیام بده :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 با سلام و درود خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد. نقل قول مدارک شما در خصوص حضور شما در Event و کشته شدنتان توسط برگزارکنندگان Event باید کامل باشد. +بسته شد. Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده