ForumZeUsOrg ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ✓ بنده شاهدی ندارم • توضیحات: طبق مدرک که یک اسکرین شات از تاریخچه اقلیت بنده در UCP است ، در تاریخ 2023-11-01 15:44:59 وارد اقلیت TRM شدم و تاریخ 2023-11-23 در انجمن درخواست استعفا قرار دادم و در تاریخ 2023-11-24 13:54:03 از اقلیت با 80FP اخراج شدم. درصورتی که بنده رنک 2 اقلیت بودم و 24 روز در اقلیت حضور داشتم ، طبق قوانین باید با 10FP از اقلیت اخراج می شدم. هم اکنون از 80FP به مقدار 28FP باقی مانده است که اینجانب محترمانه تقاضا دارم FP های بنده را 0 کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): مشاهده اسکرین شات UCP - مشاهده درخواست استعفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 درود، شکایت شما رد شد زیرا مدارک ۷ روز اعتبار دارند و شکایت شما برای سال قبل است و باید زودتر اقدام میکردید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده