ForumZeUsOrg ارسال شده در June 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ✓ بنده شاهدی ندارم • توضیحات: طبق مدرک که یک اسکرین شات از تاریخچه اقلیت بنده در UCP است ، در تاریخ 2023-11-01 15:44:59 وارد اقلیت TRM شدم و تاریخ 2023-11-23 در انجمن درخواست استعفا قرار دادم و در تاریخ 2023-11-24 13:54:03 از اقلیت با 80FP اخراج شدم. درصورتی که بنده رنک 2 اقلیت بودم و 24 روز در اقلیت حضور داشتم ، طبق قوانین باید با 10FP از اقلیت اخراج می شدم. هم اکنون از 80FP به مقدار 28FP باقی مانده است که اینجانب محترمانه تقاضا دارم FP های بنده را 0 کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): مشاهده اسکرین شات UCP - مشاهده درخواست استعفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در June 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2024 درود، شکایت شما رد شد زیرا مدارک ۷ روز اعتبار دارند و شکایت شما برای سال قبل است و باید زودتر اقدام میکردید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده