MrSaleh ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 با سلام خدمت تمامی پلیر های ارسا کیا نظر من اینه که اگه حقوق معلم ها بیشتر بشه خیلی بهتره چون از نظر من کارشون از همه سخت تره :My account ادب نشانه ترس نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminLr ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 کار سختیه با هرکس باید سر و کله بزنی و کله وقتتو میگیره. + 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 حقوق این فکشن کمه ولی درآمد حاصل از آزمون گرفتنش بسیار بالاتر از فکشن های دیگه هست که جبران میکنه نظر شخصی بنده (-) میباشد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 25 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: حقوق این فکشن کمه ولی درآمد حاصل از آزمون گرفتنش بسیار بالاتر از فکشن های دیگه هست که جبران میکنه نظر شخصی بنده (-) میباشد + نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALEF ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 اگه دل بدی اونقد هم کم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 15:27، gang89 گفته است: با سلام خدمت تمامی پلیر های ارسا کیا نظر من اینه که اگه حقوق معلم ها بیشتر بشه خیلی بهتره چون از نظر من کارشون از همه سخت تره :My account ادب نشانه ترس نیست سلام اگه حقوق این فکشن زیاد بشه باید بقیه رو هم زیاد کرد یا اینکه معلم بره تو دسته متوسط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 18:45، AdmBoT گفته است: حقوق این فکشن کمه ولی درآمد حاصل از آزمون گرفتنش بسیار بالاتر از فکشن های دیگه هست که جبران میکنه نظر شخصی بنده (-) میباشد اگر با فکشن های دیگه مقایسه کنی یک Si باید 5 برابر حداقل فعالیت تاکسی اکتیویتی بزنه تا درآمدشون برابر باشه! حقوق باید کمی اضافه بشه تا تعادل برقرار بشه مثلا جای 153کا 192کا بشه. که حداقل با سه برابر اکتیویتی حقوق ها برابر بشه. در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 19:10، AlonSo گفته است: + در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 19:29، ALEF گفته است: اگه دل بدی اونقد هم کم نیست حرفت درست ولی به یچیزی نگاه نمی کنی 8 ساعت قبل، ijoker گفته است: سلام اگه حقوق این فکشن زیاد بشه باید بقیه رو هم زیاد کرد یا اینکه معلم بره تو دسته متوسط 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 درود با پیشنهادتون موافقم { + } ولی باید در نظر داشت به طور کلی همه اقلیت ها از لحاظ حقوق نیاز به تغییراتی دارن به عنوان مثال حقوق اقلیت پلیس دپارتان خیلی پایین تر از دو اقلیت دیگه ی دسته ویژه است و این بخاطر اینه که قبلا FBI یا NG توی سبز کردن به مشکل برمیخوردن ولی الان کاملا برعکسه و چون حقوق و paycheck ناچیز و کمی بهشون تعلق میگیریه افراد خیلی کمی دل به کار میدن نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tygr ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 15:27، gang89 گفته است: از نظر من کارشون از همه سخت تره والا کارشون هم اونقدر سخت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 3 ساعت قبل، Tygr گفته است: والا کارشون هم اونقدر سخت نیست آره شما با چند تا پلیر لول پایین یا پلیر های دیوانه سر و کله بزنی سخت نیست . عجیبه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 12 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: آره شما با چند تا پلیر لول پایین یا پلیر های دیوانه سر و کله بزنی سخت نیست . عجیبه. نه حقیقتا اگه با اندروید باشی و بتونی فارسی تایپ کنی انقدری اذیت نمیکشی نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 15:27، gang89 گفته است: با سلام خدمت تمامی پلیر های ارسا کیا نظر من اینه که اگه حقوق معلم ها بیشتر بشه خیلی بهتره چون از نظر من کارشون از همه سخت تره :My account ادب نشانه ترس نیست باسلام باپیشنهادتون موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 56 دقیقه قبل، Lust گفته است: نه حقیقتا اگه با اندروید باشی و بتونی فارسی تایپ کنی انقدری اذیت نمیکشی https://uploadkon.ir/uploads/b6e105_24VID-20240605-155630-387.mp4 داداش واقعا اس ای رو مخه و صبر زیادی میخواد حتی هست تعریف سیف زون طرف گفته مکانی مثل اسپان و سی ان ان یا اسم 5 تا گانو به بدبختی میگن 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 5 ساعت قبل، Lust گفته است: نه حقیقتا اگه با اندروید باشی و بتونی فارسی تایپ کنی انقدری اذیت نمیکشی ربطی به اندروید بودن یا نبودن نداره کلیتش سر و کله زدنه فقط لول پایین نیستند که رو مخن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 7 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: ربطی به اندروید بودن یا نبودن نداره کلیتش سر و کله زدنه فقط لول پایین نیستند که رو مخن کاملا متوجهم، خودم یک سالی توی si بودم ولی بخوام بدور از تعصب یا توهین نظری بدم فکشن si تا قبل اومدن اندروید واقعا لذت بخش تر بود و فشاری بر روی کسی نبود نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 درود، بنظرم باید ماشین های اقلیت رو بهتر کنند، پولش هم بد نیس. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 12 ساعت قبل، BraTE گفته است: درود، بنظرم باید ماشین های اقلیت رو بهتر کنند، پولش هم بد نیس. بر فرض مثال برای دادن مجوز سلاح با Patriot Hunter S.W.A.T Van برن ؟ 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. موافقم واقعاً فکشن پر دردسری هست با درآمد کم.! نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 51 دقیقه قبل، BraTE گفته است: درود، بنظرم باید ماشین های اقلیت رو بهتر کنند، پولش هم بد نیس. داداش ماشین هارو دیگه Sultan آوردند بسه مهم حقوقشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 15:27، gang89 گفته است: با سلام خدمت تمامی پلیر های ارسا کیا نظر من اینه که اگه حقوق معلم ها بیشتر بشه خیلی بهتره چون از نظر من کارشون از همه سخت تره :My account ادب نشانه ترس نیست پیشنهاد منصفانه ایه من خودم تویه این مدتی که تویه این اقلیت بودم با اینکه فعالیت انچنانی نداشتم و نمیگم که همش درگیرش بودمو اینا ولی دهنم سرویس شده! فقط اونایی که توش بودن درک میکنن چقدر سخته سرو کله زدن با یه پلیر 10 ساله سر اینکه تفنگ های بازی کالاف و شوتر های دیگه رو نمیشه واسه لایسنس گان نام برد و از این موارد... بخاطر همین چیزا خیلیا گوشیشونو خاموش میکنن ، شاید با افزایش حقوق میل به دادن لایسنس بیشتر بشه در کل نظرم مثبته نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 درود نظر بنده (+) نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimaena ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 به نظر من محکمتر از حقوق بالا مهم تر اینه که یه تغییراتی بدن چون مثلا شما رنک یکی نمیتونی اکتیویتی بزنی چرا چون رنک ۲نباشه کارت به هیچ دردی نمیخوره دوست من هیچکسم به رنک یک تماس نمیگیره به نطر من باید مجوز هارو به این اشخاص تقسیم کنن تا هرکسی روی بخش خودش متمرکز باشه و مجوز خودش صدور کنه نه منتظر کسیه نه چیزی خیلی راحت مجوز بده مثلا زنک یک فقط قایق و ماهی گیری و فلای رو بده و رنک دوم هم بتونه فقژ مجوز های متریال و گان رو بده که از لحاظ قیمتی مت و گان گرونتر باشن این بهتره تا اینکه حقوقو ببرن بالا اینطوری اگه حداقل درامد بیشتری هم در بیارن خیلیا میان برای رنک دو گرفتن نه اینکه فقط برای پول بیان و برن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PLaY ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 درود، نظر بنده نیز (+) میباشد. نقل قول ماه من رفت ماهت بمیرد آسمان... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 هر کاری سختی خودشو داره پس لازم نیست پولش هم خوبه لازم به تغییر نیست (-) نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 5 ساعت قبل، Forces گفته است: هر کاری سختی خودشو داره پس لازم نیست پولش هم خوبه لازم به تغییر نیست (-) 6 برابر تاکسی اکتیویتی میزنی حقوقت باهاش مساوی کجا خوبه؟ اوکی ما میگیم چون تاکسی کم میرن حقوق بیشتر باشه ولی دیگه Si نباید اینقدر کم باشه. مثلاً به جای 6 برابر 3 برابر بشه. 13 ساعت قبل، Nimaena گفته است: به نظر من محکمتر از حقوق بالا مهم تر اینه که یه تغییراتی بدن چون مثلا شما رنک یکی نمیتونی اکتیویتی بزنی چرا چون رنک ۲نباشه کارت به هیچ دردی نمیخوره دوست من هیچکسم به رنک یک تماس نمیگیره به نطر من باید مجوز هارو به این اشخاص تقسیم کنن تا هرکسی روی بخش خودش متمرکز باشه و مجوز خودش صدور کنه نه منتظر کسیه نه چیزی خیلی راحت مجوز بده مثلا زنک یک فقط قایق و ماهی گیری و فلای رو بده و رنک دوم هم بتونه فقژ مجوز های متریال و گان رو بده که از لحاظ قیمتی مت و گان گرونتر باشن این بهتره تا اینکه حقوقو ببرن بالا اینطوری اگه حداقل درامد بیشتری هم در بیارن خیلیا میان برای رنک دو گرفتن نه اینکه فقط برای پول بیان و برن اینجوری اگر رنک دو فکشن کم باشه و رنک 2 فعال کم باشه که مشکل لایس گان پیش میاد جناب. بعدم رنک 1 از شما تست بگیره شما فقط بعدش کافیه بری پیش رنک 2 برای دریافت پس اینقدر هم کار رنک 1 بیخود نیست. من همیشه رنک 2 نباشه میرم تست هامو پیش رنک 1 پاس می کنم تا رنک 2 بیاد. متاسفانه شما رنک 1 رو هنوز همون رنک 1 قدیمی که خیلی به دردنخور بودن می دونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.