Danir ارسال شده در June 1, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز نیست • توضیحات: با عرض سلام و خسته نباشید، بنده بعد از 2 روز اومدم انلاین شم فعالیت کنم که دیدم به دلیل گرفتن 2 fw از اقلیت اخراج شدم، FW اول که مشخصه، میتینگ رو نیومدم، دلیل و مدارک FW دوم رو میخواستم ببینم من اصن وقت فعالیت کافی ندارم و ازونجایی که رنک 5 بودم چند روز یه بار میام فعالیت میکنم میرم و خداروشکر همیشه اقلیت جا داشته و جای کسیم تنگ نکردم میدونم چه اتفاقی افتاده . • مدارک (فیلم یا عکس): UCP سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در June 2, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2024 لیدر عزیز @50CEN لطفا دفاعیه و مدارک را ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در June 2, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2024 با سلام خدمت شاکی محترم مدارک و دفاعیه برای مسئولین مربوطه ارسال شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در June 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2024 درود، شکایت شما قبول شد. جهت بازگشت به اقلیت در ارتباط باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده