ArShiYaA ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وسط clan wall میومد جلو و نمیزاشت ما spray کنیم لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): 1 Im KurD :My account :My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 درود. در مدارک (عکس) دوم شما مشخصه که بنده در حال تلاش برای اسپری بودم و از اونجایی که شما کناره من بودید فریز میشدم و نمیشد اسپری کرد در مدرک (عکس) سوم هم که گفتم خط گرفتی؟ برای این بود که چون دم اسپری ایستادید و با Spraycan و MP5 خط گرفتید امکان حمله به اون Wall رو ندارم. همچنین کلا 5 الی 10 ثانیه بنده اونجا ایستاده بودم چون فریز شده بودم یا حق. بدرود. 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 درود: در حال بررسی شکایت شما هستیم.... از شکیبایی شما سپاس گذاریم. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 3 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 درود: @Yoxer, عزیز: مدارک شما برای اثبات عملکرد ادمین مربوطه کافی نمی باشد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده