Nimaena ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 اگر توی سرور سیستم تقویت ماشین هارو بیارید خیلی عالی میشه چرا؟ چون همه ماشینا سرعتاشون مشخصه اگه یه سری ماشینا تقویت بشن سرعتشون بیشتر میشه مقاومت بدنه بیشتر میشه و حتی موقعه Race هیجان بیشتری داره چون شما نمیدونی اون ماشین چقدر قدرت داره و موقعه فروش هم میتونن بالاتر بفروشن چون تقویت شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 پیشنهاد تکراری که به دلیل بهم ریختن نظم سرور رد شد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 1 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: پیشنهاد تکراری که به دلیل بهم ریختن نظم سرور رد شد چه نظمی بهم میخوره؟ جالبه.. FTP باعث بهم ریختن نظم سرور نمیشه ولی قابلیت آپدیت کردن ماشینا میشه.. منطقیه!! 3 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 11 ساعت قبل، Nimaena گفته است: اگر توی سرور سیستم تقویت ماشین هارو بیارید خیلی عالی میشه چرا؟ چون همه ماشینا سرعتاشون مشخصه اگه یه سری ماشینا تقویت بشن سرعتشون بیشتر میشه مقاومت بدنه بیشتر میشه و حتی موقعه Race هیجان بیشتری داره چون شما نمیدونی اون ماشین چقدر قدرت داره و موقعه فروش هم میتونن بالاتر بفروشن چون تقویت شده باسلام بنظرم خیلی جالب میشه که بشه ماشینارو تقویت کرد از لحاظ سرعت ولی خب یه محدودیتی هم باید داشته باشه با پیشنهادتون موافقم (+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. حرف شما درست هست ولی خب بعضی از افراد هم از همین موضوع سرعت بیشتر یا مقاومت بدنه بیشتر سو استفاده میکنن. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 درود. با پیشنهاد شما موافقم (+) در آینده باید شاهد آیتم های بیشتری در Tuning ها باشیم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 3 ساعت قبل، Fail گفته است: چه نظمی بهم میخوره؟ جالبه.. FTP باعث بهم ریختن نظم سرور نمیشه ولی قابلیت آپدیت کردن ماشینا میشه.. منطقیه!! دلیل رد کردن این پیشنهاد که قبلاً ارسال شده بود، هست آخه FTP تهش مجازاته که میرن جِیل توسط پلیس ولی اگه کلاینتهای دیگه بازی GTA SA به صورت آنلاین رو ببینی متوجه حرفشون میشی داری راه میری یهو میبینی بالا سرت یه ماشین داره پرواز میکنه!!! نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: داری راه میری یهو میبینی بالا سرت یه ماشین داره پرواز میکنه! خب لامبورگینی هم پرواز میکنه نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 پیشنهاد بسیار بسیار عالی هستش همین فرمون بروجلو (+) نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 (ویرایش شده) ولی نه دیگه در اون حد.. دیگه تهه تهش هندلینگش اندازه لامبورگینی بشه الان میان میگن ماشین من اودشو فلان کا هست با فلان کا گولد ترید میدم.. آخه شما کجا دیدید که ماشین کارکرده رو گرون تر از ماشین نو بفروشن؟ بنظرم باید یجور دیگه بهای ماشینا رو ببریم بالا، مثلا با خرج پول (زیادی) بتونیم بک فایر بزنیم یا رو ماشین باند نصب کنیم (تا یه بازهی کمی موزیک رو پخش کنه) یا برای همیشه نیترو داشته باشه یا فنر ماشین رو بالا یا پایین ببریم یا تا یه حدی شتاب و ترمز و فرمون و موتور ماشینو ارتقا بدیم یا صدای بوق و یا صدای ماشین رو عوض کنیم، یا قابلیت دریفت کشیدن روی ماشین نصب کنیم یا رینگ های جدید بتونیم روش نصب کنیم یا بتونیم رنگ نور چراغ جلوشونو عوض کنیم یا روی ماشین Toys بزاریم و با... اینطوری دیگه هر ماشینی اینقدر خفن نیست @AdmBoT و ماشینی که مثلا همهی اینارو داشته باشه باید اندازهی یه لامبور براش خرج شده باشه پس ارزش ماشینا هم اینجوری بالا میره نه اینکه کارکردش زیاد باشه و قیمت استانداردش تو UCP کم باشه تا ارزشمندتر بشه شما فرض رو بر این بگیر هرکس که ماشینش اینجوریه و تا ته آپدیت کرده، انگار لامبور داره ولی خب متأسفانه از اونجایی که اونا زیاد با این سیستما حال نمیکنن، فعلا برنامه براش ندارن @Kamyab مشتاقیم نظر شماهم بشنویم.. در آخر هم اینو بگم که /showcarinfo به صورت یه پنجرهی چند قسمتی باز بشه که همهی این اطلاعات رو نشون بده ویرایش شده May 28 توسط Fail نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimaena ارسال شده در May 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 11 دقیقه قبل، Fail گفته است: ولی نه دیگه در اون حد.. دیگه تهه تهش هندلینگش اندازه لامبورگینی بشه الان میان میگن ماشین من اودشو فلان کا هست با فلان کا گولد ترید میدم.. آخه شما کجا دیدید که ماشین کارکرده رو گرون تر از ماشین نو بفروشن؟ بنظرم باید یجور دیگه بهای ماشینا رو ببریم بالا، مثلا با خرج پول (زیادی) بتونیم بک فایر بزنیم یا رو ماشین باند نصب کنیم (تا یه بازهی کمی موزیک رو پخش کنه) یا برای همیشه نیترو داشته باشه یا فنر ماشین رو بالا یا پایین ببریم یا تا یه حدی شتاب و ترمز و فرمون و موتور ماشینو ارتقا بدیم یا صدای بوق و یا صدای ماشین رو عوض کنیم، یا قابلیت دریفت کشیدن روی ماشین نصب کنیم یا رینگ های جدید بتونیم روش نصب کنیم یا بتونیم رنگ نور چراغ جلوشونو عوض کنیم یا روی ماشین Toys بزاریم و با... اینطوری دیگه هر ماشینی اینقدر خفن نیست @AdmBoT و ماشینی که مثلا همهی اینارو داشته باشه باید اندازهی یه لامبور براش خرج شده باشه پس ارزش ماشینا هم اینجوری بالا میره نه اینکه کارکردش زیاد باشه و قیمت استانداردش تو UCP کم باشه تا ارزشمندتر بشه شما فرض رو بر این بگیر هرکس که ماشینش اینجوریه و تا ته آپدیت کرده، انگار لامبور داره ولی خب متأسفانه از اونجایی که اونا زیاد با این سیستما حال نمیکنن، فعلا برنامه براش ندارن @Kamyab مشتاقیم نظر شماهم بشنویم.. در آخر هم اینو بگم که /showcarinfo به صورت یه پنجرهی چند قسمتی باز بشه که همهی این اطلاعات رو نشون بده با نظراتت موافقم چون هیچ ایتم خاصی تو سرور برای ماشین نیست هیچکس مشتاق نیست ماشین رو زیاد نگه داره و دقت کنی جز اینفر و سلطان و nrg و بنز هیچ ماشینی تو سرور فروش نمیره ولی تقویت بسه میتونه بفروشه و دیگه بحث سر کیلومتر نیست و بحث سر قدرت ماشینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 (ویرایش شده) پیشنهاد میشه یه نگاهی بندازید... ویرایش شده May 28 توسط Fail نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 19 دقیقه قبل، Fail گفته است: ولی نه دیگه در اون حد.. دیگه تهه تهش هندلینگش اندازه لامبورگینی بشه الان میان میگن ماشین من اودشو فلان کا هست با فلان کا گولد ترید میدم.. آخه شما کجا دیدید که ماشین کارکرده رو گرون تر از ماشین نو بفروشن؟ بنظرم باید یجور دیگه بهای ماشینا رو ببریم بالا، مثلا با خرج پول (زیادی) بتونیم بک فایر بزنیم یا رو ماشین باند نصب کنیم (تا یه بازهی کمی موزیک رو پخش کنه) یا برای همیشه نیترو داشته باشه یا فنر ماشین رو بالا یا پایین ببریم یا تا یه حدی شتاب و ترمز و فرمون و موتور ماشینو ارتقا بدیم یا صدای بوق و یا صدای ماشین رو عوض کنیم، یا قابلیت دریفت کشیدن روی ماشین نصب کنیم یا رینگ های جدید بتونیم روش نصب کنیم یا بتونیم رنگ نور چراغ جلوشونو عوض کنیم یا روی ماشین Toys بزاریم و با... اینطوری دیگه هر ماشینی اینقدر خفن نیست @AdmBoT و ماشینی که مثلا همهی اینارو داشته باشه باید اندازهی یه لامبور براش خرج شده باشه پس ارزش ماشینا هم اینجوری بالا میره نه اینکه کارکردش زیاد باشه و قیمت استانداردش تو UCP کم باشه تا ارزشمندتر بشه شما فرض رو بر این بگیر هرکس که ماشینش اینجوریه و تا ته آپدیت کرده، انگار لامبور داره ولی خب متأسفانه از اونجایی که اونا زیاد با این سیستما حال نمیکنن، فعلا برنامه براش ندارن @Kamyab مشتاقیم نظر شماهم بشنویم.. در آخر هم اینو بگم که /showcarinfo به صورت یه پنجرهی چند قسمتی باز بشه که همهی این اطلاعات رو نشون بده امیر جان خودم موافقم ولی متوجه منظور من نشدید عرض کردم پیشنهاد قبلی با این عنوان به این دلیل رد شد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 درود موافقم + نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 عرض ادب . بسیار هم عالی (+) نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 در ۱۴۰۳/۳/۸ در 02:15، Nimaena گفته است: اگر توی سرور سیستم تقویت ماشین هارو بیارید خیلی عالی میشه چرا؟ چون همه ماشینا سرعتاشون مشخصه اگه یه سری ماشینا تقویت بشن سرعتشون بیشتر میشه مقاومت بدنه بیشتر میشه و حتی موقعه Race هیجان بیشتری داره چون شما نمیدونی اون ماشین چقدر قدرت داره و موقعه فروش هم میتونن بالاتر بفروشن چون تقویت شده درود با پیشنهاد شما مخالفم - ماشین هایی مثل لامبورگینی با سرعت الانشم که نزدیک ۲۷۰ تا میشه خیلی مورد اذیت پلیر ها واقع میشه وای به حال زمانی که اسپید این ماشین بشه ۳۵۰ یا بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 7 ساعت قبل، Ariajoo گفته است: درود با پیشنهاد شما مخالفم - ماشین هایی مثل لامبورگینی با سرعت الانشم که نزدیک ۲۷۰ تا میشه خیلی مورد اذیت پلیر ها واقع میشه وای به حال زمانی که اسپید این ماشین بشه ۳۵۰ یا بیشتر در اون شرایط معمولا مشکل از ماشین نیست مشکل از فردی هست که راننده ماشینه.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 در ۱۴۰۳/۳/۸ در 13:30، Fail گفته است: چه نظمی بهم میخوره؟ جالبه.. FTP باعث بهم ریختن نظم سرور نمیشه ولی قابلیت آپدیت کردن ماشینا میشه.. منطقیه!! اگه هیل ماشینا زیاد بشه طرف می تونه با خیال راحت به ماشینای دیگه بزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 2 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: اگه هیل ماشینا زیاد بشه طرف می تونه با خیال راحت به ماشینای دیگه بزنه اینکارا رو با کامیون و اتوبوس و سندکینگ و رنچر و... هم میشه کرد.. و همچنین میشه ازش شکایت کرد و علاوه بر مجازات خودش، محدودیت هایی بر روی ماشینش اعمال بشه نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 ۱ ساعت قبل، Fail گفته است: اینکارا رو با کامیون و اتوبوس و سندکینگ و رنچر و... هم میشه کرد.. و همچنین میشه ازش شکایت کرد و علاوه بر مجازات خودش، محدودیت هایی بر روی ماشینش اعمال بشه اگه چیزی برای شکایت کردن نباشه بهتر از اینکه که باشه با کامیون و اتوبوس سرعت ترکوندن یه ماشین هیل پر رو ندارن ولی اگه همچین چیزی بیاد به راحتی ممکن میشه بعدشم همینطوری کم آدم داریم که بی افتن داخل خیابون شروع به آزار اذیت کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 ۱ ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: اگه چیزی برای شکایت کردن نباشه بهتر از اینکه که باشه چشم! بخاطر شما سیستم هایی از جمله سیستم کاپ، سیستم JB،سیستم وویس چت، سیستم تاکسی، سیستم هاستری، سیستم Toys و هزاران سیستم دیگه و ماشین هایی مثل سندکینگ، هانتلی، رنچر و مانستر و همهی ماشینایی که که میتونن موجب شکایت بشن، رو کلا از سرور حذف میکنیم! شما با یه اتوبوس یا کامیون برو لاین مخالف و یه ماشین از جلو بیاد بکوبونه بهت، ببین ماشینه چقدر دمیج میخوره.. من به سندکینگ و رنچر هم اشاره کردم، واسه اینا هم میخوای بگی سرعتشون کمه؟ شما تا وقتی باگ AFK رو بلد باشی، با والتون یا یه موتور هم میتونی بری بیمه ماشینای دیگه رو بزنی نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 (ویرایش شده) 29 دقیقه قبل، Fail گفته است: چشم! بخاطر شما سیستم هایی از جمله سیستم کاپ، سیستم JB،سیستم وویس چت، سیستم تاکسی، سیستم هاستری، سیستم Toys و هزاران سیستم دیگه و ماشین هایی مثل سندکینگ، هانتلی، رنچر و مانستر و همهی ماشینایی که که میتونن موجب شکایت بشن، رو کلا از سرور حذف میکنیم! شما با یه اتوبوس یا کامیون برو لاین مخالف و یه ماشین از جلو بیاد بکوبونه بهت، ببین ماشینه چقدر دمیج میخوره.. من به سندکینگ و رنچر هم اشاره کردم، واسه اینا هم میخوای بگی سرعتشون کمه؟ شما تا وقتی باگ AFK رو بلد باشی، با والتون یا یه موتور هم میتونی بری بیمه ماشینای دیگه رو بزنی حالا چرا انقدر تند میری داداش ویس چت و سیستم هاستری و این چیزا یه چیز کاربردیه همه ازش استفاده میکنن جزوی از گیم هست ولی حالا نمیشه که یه ماشین ۱۰۰k بخری اندازه ماشین ۲۰۰k بره که اصلا بگی خرج کردی شده این خب یه راست میری یه ماشین بهتر میگیری الان لامبورگینی مگه داخل سرور کم سرعت میره طرف بخواد سریع ترش کنه به ماشینای دیگه بزنه که طرف با ماشینش میره آسمون ویرایش شده June 24 توسط Irangamer2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 ۱ ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: حالا چرا انقدر تند میری داداش ویس چت و سیستم هاستری و این چیزا یه چیز کاربردیه همه ازش استفاده میکنن جزوی از گیم هست ولی حالا نمیشه که یه ماشین ۱۰۰k بخری اندازه ماشین ۲۰۰k بره که اصلا بگی خرج کردی شده این خب یه راست میری یه ماشین بهتر میگیری الان لامبورگینی مگه داخل سرور کم سرعت میره طرف بخواد سریع ترش کنه به ماشینای دیگه بزنه که طرف با ماشینش میره آسمون باشه سوتون اصلا شما هرچی میگی درست.. من هرچی نوشتم باز میای حرف خودتو میزنی.. اصلا ما از اینجا میریم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 24 دقیقه قبل، Fail گفته است: باشه سوتون اصلا شما هرچی میگی درست.. من هرچی نوشتم باز میای حرف خودتو میزنی.. اصلا ما از اینجا میریم داداش خب منم اشتباه میکنم دارم نظرم رو میگم اگه بتونن روی ماشین ها لیمیت های معین بزارن برا همچین کاری چیز اوکی تری میشه حرف شما هم صحیح با ماشینای دیگه هم همچین اتفاقاتی می افته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 5 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: داداش خب منم اشتباه میکنم دارم نظرم رو میگم اگه بتونن روی ماشین ها لیمیت های معین بزارن برا همچین کاری چیز اوکی تری میشه حرف شما هم صحیح با ماشینای دیگه هم همچین اتفاقاتی می افته آخه عزیز من بنده اینجا اشاره کردم که.. در ۱۴۰۳/۳/۸ در 20:49، Fail گفته است: تا یه حدی شتاب و ترمز و فرمون و موتور ماشینو ارتقا بدیم یا باز شما اومدی حرف خودمو داری به خودم میزنی.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.