Mehrdad ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 باسلام بنده پیشنهادم اینه مقداری در ورود به تیم کارکنان ( هلپری و ادمین ) سخت گیری کنید چون طرف با استفاده از اشتراک اکانت به فردی دیگر وارد تیم هلپری میشه و بار ها که درخواست helpme/ کردم آن شخص به سوالات پاسخ گو نبود چون taketest/ رو کسی دیگه براش رفته و خود طرف حتی سوال هارو ام بلد نیست و خواهشمندم در این مورد سخت گیری کنید که هرکی که بخواد وارد تیم کارکنان بشه با ip و تلاش خودش باشه و در ادامه میخواستم بگم در حداقل سن برای ورود به تیم کارکنان سخت گیری نمیشه و یه فرد ۱۰ ساله با اشتراک گذاشتن اکانت و قبول شدن در تست توسط فردی دیگر وارد تیم کارکنان میشه خواهشا پیگیری کنید. نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 (ویرایش شده) 30 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: ip عزیزم اون IQ هست ورود به تیم کارکنان بستگی به شرایط داره گاهی چون تعداد زیاده تست میگیرند و سخت گیری میکنند در ورود ولی بعضی وقت ها هم چون هلپر نیست همرو راه میدن بدون تست شفاهی اخیرا هم بله همرو راه میدن و چون که قابلیت میکروفون وجود داره هلپر های جدید حتی از FEnglish آگاهی ندارن در رابطه با ادمینی کاملا میگم که کذبه شخص نمیتونه بدونه تلاش و پشتکار خودش ادمین شه چون شرایط خاصی و سختی داره پیشنهادتون بستگی به ظروف سرور انجام میشه انشالله تابستون شاهد برگشت هلپر های با تجربه زیادی میشیم (از جمله خودم) ویرایش شده May 26 توسط Fayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در May 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 38 دقیقه قبل، Fayez گفته است: عزیزم اون IQ هست ورود به تیم کارکنان بستگی به شرایط داره گاهی چون تعداد زیاده تست میگیرند و سخت گیری میکنند در ورود ولی بعضی وقت ها هم چون هلپر نیست همرو راه میدن بدون تست شفاهی منظورم iP هست یعنی هر کی بخواد تست بده با iP وسیستم (pc یا موبایل خودش) تست بده نه اینکه کسی دیگه بیاد تست بده رو بره بعد که میگی که موقعی که هلپر ها کمه و راه میدن باز با اومدن افراد کم تجربه و بی آگاه به کیفیت بازی لطمه میزنه نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 4 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: منظورم iP هست یعنی هر کی بخواد تست بده با iP وسیستم (pc یا موبایل خودش) تست بده نه اینکه کسی دیگه بیاد تست بده رو بره بعد که میگی که موقعی که هلپر ها کمه و راه میدن باز با اومدن افراد کم تجربه و بی آگاه به کیفیت بازی لطمه میزنه عزیزم همین الانش هم اینطوری هست بنظرت طرفی Share account کرده میتونه از تیک تست هاش استفاده کنه؟ فقط با همون سیستمی که Taketest/ هاتو پاس کردی میتونی بری Staff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در May 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 (ویرایش شده) 11 دقیقه قبل، Fayez گفته است: عزیزم همین الانش هم اینطوری هست بنظرت طرفی Share account کرده میتونه از تیک تست هاش استفاده کنه؟ فقط با همون سیستمی که Taketest/ هاتو پاس کردی میتونی بری Staff عزیز جوکی تعریف نمیکنم که داری استیکر خنده میفرستی منظور اینه وقتی من ریپورت میدم و میگم taketest رو برام فعال کنید و زمانی که میتونستم تست بدم با همون سیستمی که درخواست باز شدن taketest رو دادم بتونم تست بدم نه اینکه داخل سیستم خودم درخواست بکنم و کسی دیگه تستشو بده و طرفی که share میده به کسی اون فرد وارد تیم staff میشه و بعدش اکانت رو تحویل میده بنظرت آیا قانونی در رابطه با این موضوع هست؟ ویرایش شده May 26 توسط TheMehrdad نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 4 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: عزیز جوکی نمیگم که داری استیکر خنده میفرستی منظور اینه وقتی من ریپورت میدم و میگم taketest رو برام فعال کنید و زمانی که میتونستم تست بدم با همون سیستمی که درخواست باز شدن taketest رو دادم بتونم تست بدم نه اینکه داخل سیستم خودم درخواست بکنم و کسی دیگه تستشو بده و طرفی که share میده به کسی اون فرد وارد تیم staff میشه و بعدش اکانت رو تحویل میده بنظرت آیا قانونی در رابطه با این موضوع هست؟ عزیز دل اکانت به کسی نمیدن از طریق برنامه هایی مثل AnyDesk از راه دور تست میدن نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 3 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: عزیز جوک که نمیگم همش میخندی منظور اینه وقتی من ریپورت میدم و میگم taketest رو برام فعال کنید و زمانی که میتونستم تست بدم با همون سیستمی که درخواست باز شدن taketest رو دادم بتونم تست بدم نه اینکه داخل سیستم خودم درخواست بکنم و کسی دیگه تستشو بده و طرفی که share میده به کسی اون فرد وارد تیم staff میشه و بعدش اکانت رو تحویل میده بنظرت آیا قانونی در رابطه با این موضوع هست؟ دوست عزیزم متوجه نشدید @Fayez جان چی گفتن Taketest روی CPU ذخیره میشه یعنی اگه من بدم دوستم برام پاس کنه چون تست رو با CPU خودش داده من نمیتونم باهاش وارد استف بشم و Reset میشه تستم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در May 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 1 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: دوست عزیزم متوجه نشدید @Fayez جان چی گفتن Taketest روی CPU ذخیره میشه یعنی اگه من بدم دوستم برام پاس کنه چون تست رو با CPU خودش داده من نمیتونم باهاش وارد استف بشم و Reset میشه تستم حداقل بیان کاری کنن که طرف با استفاده از برنامه ای مثل AnyDesk هم نتونه از کسی درخواست رفتن taketest بکنه نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 17 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: حداقل بیان کاری کنن که طرف با استفاده از برنامه ای مثل AnyDesk هم نتونه از کسی درخواست رفتن taketest بکنه تقلب باقی خواهد ماند بازهم میشه تماس تلفنی زد جواب هارو صوتی گفت (حالا FEnglish بماند) اخیرا هم پاس کردن با Anydesk به دلیل لغو دسترسی به بازی مشکل ساز شده پس نسبت کمتری تقلب میکنند راه حل اگه دارید جز مواردی که الان هم اجرا میشوند ارائه کنید در حال حاضر هرچی ارائه کردید همین الان هم اجرا میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 سخت گیری که باید بشه ولی متأسفانه افراد از هر راهی برا تقلب استفاده میکنن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.