Salvage ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 (ویرایش شده) این موضوع فک نکنم طنز باشه ولی اسم بازی علیرضا که اسم بازی ان neverdie بود به اسم بازیش عمل نکرد و خدابیامرز همه به یاد ان ناراحتن @Name علیرضا نمیشه یک بار دیگه ان شی یک بار دیگه ادمین شی ویرایش شده May 26 توسط Salvage غلط املایی 1 نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 جدی مرده ؟ نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در May 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 اره نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 تازه داشت از یادم میرفت نگو دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 خدا بیامرزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ghatelopenr ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 امیدوارم ک دروغ باشه آخرین خداحافظی هم کرد ک میخواد بره اگرم حرف از بچه های خوب سرور هم باشه فقط این علیرضاس روحت شاد داداشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 نقل قول 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 My brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 ای بابا نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 روحش شاد فکر کنم بخاطر تصادف مرد ای وایییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در June 2 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 در ۱۴۰۳/۳/۱۱ در 15:58، Mastery گفته است: جدی مرده ؟ داداش من میبینمش ولی توی سمپ آنلاین نمیشه چون سیستمش Launcher آرساکیا رو نمیاره بالا داداش نمرد بنده خدا دیروز دیدمش توی تی اِس در ۱۴۰۳/۳/۱۱ در 22:10، Hox گفته است: تازه داشت از یادم میرفت نگو دیگه نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در June 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 مطمعنی؟ نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 2 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 اگه واقعا مرده روحش شاد آدم خوبی بود نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 3 ساعت قبل، NtXorG گفته است: @AdmBoT برای همیشه صفحه کتاب این ماجرا رو ببندید تموم کنید کسایی هم که باور نمیکردن خودشون زنگ زدن با خانوادش در ارتباط بودن و نیازی نیس با زندگی یک شخص بازی کرد از همه شما خواهش میکنم دیگه نه تاپیک بزنید و نه در جایی در مورد سالار حرف بزنید خدا بیامرز دستش از دنیا کوتاهه خوبیت نداره ممنون. من شما درک میکنم به یادش باشین ولی خب بعضی این توجه ندارن و بی احترامی میکنن و این اصلأ مناسب نیست. @AdmBoT خوب داداش مگه اسمش علیرضا نیست ، چرا اینجا نوشتن سالار ؟ نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 7 ساعت قبل، NtXorG گفته است: من تا الان فکر میکردم سالار فوت شده ولی با این گواهی معلوم شد که همش الکیه همش Photoshop عه! خیلی ضایعست (@ElmiraKamrani58 cc) 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 اخر نفهمیدیم زندس یا مرده اگه مرده روحش شاد نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 خدا بیامرزه نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 در ۱۴۰۳/۳/۱۵ در 14:05، AdmBoT گفته است: من تا الان فکر میکردم سالار فوت شده ولی با این گواهی معلوم شد که همش الکیه همش Photoshop عه! خیلی ضایعست (@ElmiraKamrani58 cc) المیرا کاراگاهی واسه خودش نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 در ۱۴۰۳/۳/۶ در 22:16، Salvage گفته است: این موضوع فک نکنم طنز باشه ولی اسم بازی علیرضا که اسم بازی ان neverdie بود به اسم بازیش عمل نکرد و خدابیامرز همه به یاد ان ناراحتن @Name علیرضا نمیشه یک بار دیگه ان شی یک بار دیگه ادمین شی جالبه قبل فوت ایشون دنبال کننده زیادی نداشت ولی الان که فوت کردن دنبال کننده هاش بیشتر شده در ۱۴۰۳/۳/۱۵ در 14:05، AdmBoT گفته است: من تا الان فکر میکردم سالار فوت شده ولی با این گواهی معلوم شد که همش الکیه همش Photoshop عه! خیلی ضایعست (@ElmiraKamrani58 cc) فیلم هندیه دیگه چه میشه کرد نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArash ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 در ۱۴۰۳/۳/۶ در 22:16، Salvage گفته است: این موضوع فک نکنم طنز باشه ولی اسم بازی علیرضا که اسم بازی ان neverdie بود به اسم بازیش عمل نکرد و خدابیامرز همه به یاد ان ناراحتن @Name علیرضا نمیشه یک بار دیگه ان شی یک بار دیگه ادمین شی پسر عمش حرفتو تکذیب میکنه ، زندست و نقش بازی کزده ، طبق صحبت های پسر عمش نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 روحش شاد نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.