BloodS ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من در بازی نبودم و وقتی برگشتم دیدم fw گرفتم و fp80 شدم درخواست مدرک از لیدر دارم و دلیل مجازات من • مدارک (فیلم یا عکس):- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 لیدر عزیز @Fazaei لطفا دفاعیه و توضیحات را ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 درود مدارک جهت رفع اتهام به @Luigi ارسال خواهد شد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 درود، طبق برسی مدارک شما دو عدد Faction-Warn دریافت کردید در کمتر از 10 روز که موجب اخراج شما شده است، شما ابتدا در چت اقلیت اقدام به اسپم های مکرر کردید و سپس در مقابل همکاران از زبان ناپسند استفاده کردید. شکایت شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده