hosseinjmm ارسال شده در February 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: ایشون زنگ زده میگه سلام من لیدرت هستم میخوای ساب لیدر شی؟ منم از اونجا میدونستم میخواد اکانت بدزده گفتم اره گفت باشه پسوورد اکانتتو بده ببینم اکانتت در چه وضعیتی هست در حالی که من لیدرم در تیم اسپیک بودم ایشون ممکنه به کسایی دیگه زنگ بزنه و اکانتشونو بگیره لطفا سریع تر به این ماجرا رسیدگی کنید مدارک(فیلم یا عکس): 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در February 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2017 بازیکن مورد نظر به مدت ۳۰ روز از سرور محروم شد. برای رسیدگی سریع تر و برای جلوگیری از متضرر شدن بقیه بازیکنان در صورت مشاهده ی موارد مشابه، همون لحظه ریپورت بدید. ممنون از گزارش. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده