TheMasTeR ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من داشتم با رفیقم با لامبرورگینی توی جاده LS - LV دور میزدم من هم Passenger بودم، بهو وسط راه ماشین رفیقم چپ شد داشت آتیش میگرفت من پیاده شدم و بعد 1 ثانیه تا دکمه ی G رو زدم آنتی چیت لانچر منو از گیم انداخت بیرون الانم دیدم بن شدم و احتمالا Cheat ID#X ازم اومده. لطفا بررسی کنین من حتی یه hud هم ندارم گیمم کامل دیفالته 100 % آنتی چیت لانچر مثل قبلا باگ خورده و الکی داره کیک میده، اگر لاگ بن اکانت اصلیمم نگاه کنید یبار همچین باگی اتفاق افتاد و Ali منو آنبن کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/players/banlog/DiviniTy خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 درود خدمت شما شاکی محترم. مدارک ارسال شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 26 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 درود: @TheMasTeR, باتوجه به مدارک ارسالی عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. باتشکر از گزارش شما. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده