PooriaPK ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/8ccf23_24IMG-20240523-215214-028.jpg • توضیحات: من درهنگام کار کردن این جناب بهم فحش داد و من مجبور شدم شروع به رفتن کنم ویرایش شده May 23 توسط PooriaPK اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز و پاسخگو شکایت داداش من به هیچ کسی الکی فحش نمیدم که شما اینجوری مظلوم نمایی میکنی و داداش اون کسی که اونجا وایساده بود داشت فحش میداد من با اون گفتم حتی اگه میخوای من عکس هایه که فحش داده رو ارسال میکنم ویرایش شده May 24 توسط kopli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arasking1 ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 18 ساعت قبل، PooriaPK گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/8ccf23_24IMG-20240523-215214-028.jpg • توضیحات: من درهنگام کار کردن این جناب بهم فحش داد و من مجبور شدم شروع به رفتن کنم داداش اقای کپل الکی چیزی نمیگه و اون لحظه ام من توی سی ار بودم با این اقا به شما توهینی نکرده پس اگه راه داری شکایت خود را پس بگیرید ممنون میشم ازتون عزیز جان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، arasking1 گفته است: داداش اقای کپل الکی چیزی نمیگه و اون لحظه ام من توی سی ار بودم با این اقا به شما توهینی نکرده پس اگه راه داری شکایت خود را پس بگیرید ممنون میشم ازتون عزیز جان آخه داداشی هیچ جوری با عقل جور در نمیاد که تاکسی بگیری بهش بگی فلان ویرایش شده May 24 توسط kopli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد. نقل قول نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: خیلی *** هستی، اینقدر *** نباش، *** شو، و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) +بسته شد 1 اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده