Integer ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمانی که از دستور Taketest استفاده کنید و General رو بزنید یک سری سوالاتی رو میاره که نیاز به بروزرسانی داره یکیشونم اینه -چگونه میتوان چت فکشن را غیر فعال کرد: که جوابشم میشه Togfam/ ولی این CMD دیگه وجود نداره جالب اینجاست که یکی از سوالات این هستش -چگونه میتوان کسی که شما او را میکشید یا او شما را میکشد را دید: که جوابشم میشه Settigns PVE/PVP/ و یعنی اینکه بعضی از سوالات جنرال تست بروز نیست - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1: Taketest/ 2: General سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 گزارش تکراری Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 سلام به گفته ی @AdmBoT یکی از دلایل رد شدن تاپیک شما ممکنه همین باشه ولی فکر کنم کلا سوال های اینجوری رو تغییر ندن، چون قبلا که خودم گفتم چرا دستور های قدیمی رو بر نمیدارید که کلا پیامی مبنی بر جدید شدن نده پاسخ دادن که ممکنه فردی از قدیم نبوده و حالا اومده در کل ممکنه یکی از دلایل هم همین باشه و فرد وقتی دستور قدیمی رو زد بگه که جدید شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 19 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 درود بر شما. متاسفانه مورد گزارش شده رد شد. دلایل احتمالی: عدم فعالیت، عدم اشکال، تکراری، فرم ناقص، عدم پوشش موقت تیم توسعه، غیر قابل اشکال زدایی موقت، نیازمند درج به عنوان پیشنهاد، از قبل بر طرف شده، از قبل در حال بر طرف شدن. برخی موارد گزارش شده تحت شرایطی خاص ممکن است، پس از آپدیت یا ریاستارت سرور، کلاینت ها، وب و یا دیگر موارد مربوطه برطرف یا اعمال شوند. لطفا پس از اطمینان از عدم رفع ایراد گزارش شده پس از بازهی زمانی خاص، دوباره گزارش دهید. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. * در صورت تمایل " واکنش " خود را به این نوشته، درج نمایید. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده