itsMahdi ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در حال رانندگی با ماشین در فرودگاه LS بودم که ناگهان بدون دلیل حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ متر به هوا پریدم و وقتی فرود اومدم ماشینم damage سنگینی دید. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این باگ یک باگ نرم افزاری است و احتمالاً باید در کد های برنامه رفع بشود، چون من در لحظه پرش کاری از دستم بر نمی آمد که انجام بدهم. 1 بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 در فرودگاه Boss event بوده باگ نیست! 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 چیزی نیست داش قدم های سنگین باس بوده 1 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 یعنی به خاطر باس ایونت دمیج دیدم؟-_- بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 هم اکنون، MahdiShokri گفته است: یعنی به خاطر باس ایونت دمیج دیدم؟-_- بله، اگه با ماشین بیای به اون منطقه ماشین پرتاب و Damage میشه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 هم اکنون، AdmBoT گفته است: بله، اگه با ماشین بیای به اون منطقه ماشین پرتاب و Damage میشه عجب اوکی دمت گرم بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 سلام در موقع رویداد Boos نمیتوانید با وسیله نقلیه وارد فرودگاهی که رویداد اونجا هست بشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در May 20 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 درود. این مورد باگ نیست، و مربوط به سیستم Boss است. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده