KiaaN ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ:سلام و خسته نباشید خدمت شما , من چند باری برام پیش اومده و امروز تقریبا 3بار برای رفیقام پیش اومد مشکل اینجاست که وقتی دو نفر همزمان باهم سوار موتور میشن ینفرشون server close میخوره و امروز 2تا از رفیقام تو وار کلی باف کشیده بودن و سره این باگ افتادن بیرون و پرید بافاشون - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):اینجوری که دو نفر وقتی باهم سوار ی موتور میشن server close میخورن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 فکر کنم وسیله نقلیه اقلیت رو میگید؟ اگه اینجور باشه کلا نمیشه هم زمان دو نفر F کنن و اولی وارد میشه بعد از ورود نفر اول، نفر دوم وارد میشه باز اگه دومی که وارد شد از سرور کیک میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 درود خدمت شما نیاز به بررسی نیست، گزارش تکراری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در May 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 عزیزم همین موردی که گفتید بازم اقای Mohny تکراری گفتن هستش و من میدونم قبلا هم گفتنش ولی جوابی نگرفتن و دوباره این موضوع رو مطرح کردم که از یاده عزیزان نره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 (ویرایش شده) سلام کیان جان شاید این دونفر همزمان باهم F یا G میکنن و این مورد باعث همین میشه و کیک میشن ویرایش شده May 31 توسط RaBi Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در June 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 در ۱۴۰۳/۳/۱۱ در 05:11، RaBi گفته است: سلام کیان جان شاید این دونفر همزمان باهم F یا G میکنن و این مورد باعث همین میشه و کیک میشن نه عزیزم واسه ی خودم تا الان 5بار اتفاق افتاده من و اقای سهیل (LoverBoy) باهم دیگه وقتی از HQ اومدیم بیرون هردومون سریع F کردیم و سهیل سریع کرش خورد و کلی Buff هم کشیده بود یعنی نزدیکه 8هزار تا 9 هزارتا BS Mats بباد رفت این مشکله خیلی مهمیه و باید هرچه زودتر حل بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 واسه منم اتفاق افتاده 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 درود بر شما. متاسفانه مورد گزارش شده رد شد. دلایل احتمالی: عدم فعالیت، عدم اشکال، تکراری، فرم ناقص، عدم پوشش موقت تیم توسعه، غیر قابل اشکال زدایی موقت، نیازمند درج به عنوان پیشنهاد، از قبل بر طرف شده، از قبل در حال بر طرف شدن. برخی موارد گزارش شده تحت شرایطی خاص ممکن است، پس از آپدیت یا ریاستارت سرور، کلاینت ها، وب و یا دیگر موارد مربوطه برطرف یا اعمال شوند. لطفا پس از اطمینان از عدم رفع ایراد گزارش شده پس از بازهی زمانی خاص، دوباره گزارش دهید. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. * در صورت تمایل " واکنش " خود را به این نوشته، درج نمایید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده