Fayez ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 درود خدمت دوستان گرامی. همه ی ما در طول بازی عکس های خفن و خاطره ساز یا دوستانه باهم میگیریم که واقعا خیلی قشنگ در میان. از دوستانی که از جمله این عکس ها دارند درخواست میشه بهترین عکس خود رو قرار بدن که دیگران ببینن و لذت ببرن. از خودم شروع میکنم ببینم رو دست دارم یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 یه عکس دارم که خودم خیلی دوستش دارم و برام خاطره انگیزه.. مخفی کننده @Fail پاشو بیا اینجا جای خودته نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 @MashruB @myti لاط و لوط آرساکیا گیم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 دیگه من نیاز نیست عکس بزارم، برید همهی عکس روزانه های NRمو چک کنید.. حالا اینم محض رضای عرفان میزارم.. @LordMeysam 50 دقیقه قبل، Automat گفته است: Fail پاشو بیا اینجا جای خودته بسی جررر نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 بهترین عکسم که نیست ولی فعلا همین دم دستمه 1 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 بهترینش نیست ولی یکی از خاطره انگیز ترین عکسا واسه خودمه ... @Elone @Dnis 2 نقل قول !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 10 ساعت قبل، Fayez گفته است: درود خدمت دوستان گرامی. همه ی ما در طول بازی عکس های خفن و خاطره ساز یا دوستانه باهم میگیریم که واقعا خیلی قشنگ در میان. از دوستانی که از جمله این عکس ها دارند درخواست میشه بهترین عکس خود رو قرار بدن که دیگران ببینن و لذت ببرن. از خودم شروع میکنم ببینم رو دست دارم یا نه! ای دزد از این بهتر مگه داریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 5 ساعت قبل، None گفته است: بهترینش نیست ولی یکی از خاطره انگیز ترین عکسا واسه خودمه ... @Elone @Dnis همین خاطراته که زیباست! @Dnis @Javad @MILADemon @Sanaka 1 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 @Automatخونه اولته نه؟ قشنگه، ولی بازم Best ام @AdmBoT خیلی خفنه، اگه اون چیز ها هم کوچیک بودن خفن تر میشد @Fail بهترین رو خواستیم، این همه عکس، فقط همین؟ @aSoheyl بازم خلاقیتت قشنگه یاد Leytom افتادم @None ❤ @LordMeysam هرکی زودتر زد فکر کنم اون موقعه Quest فهمیدی میشه عکس گرفت @Elone ممد دورهمی هاتون قشنگه❤ فقط اون Dnis با اون وسیله چیکار داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 1 دقیقه قبل، Fayez گفته است: Automatخونه اولته نه؟ والا ما از اول اومدن تو سرور تو خشتک @Fail زندگی میکردیم الانم همونجاییم فقط یکم محیطش عوض شده 2 دقیقه قبل، Fayez گفته است: ولی بازم Best ام منکه اینطور فکر نمیکنم 3 دقیقه قبل، Fayez گفته است: اون چیز ها هم کوچیک بودن خفن تر میشد شما که حجمت خیلی بالاست کلفت تر از اینا رو هم تحمل کردی مشکلش چیه؟ پ.ن: چندتا RPG با هم حمل کرده منحرف نشید پ.ن.پ.ن: خودش بهتر میدونه من چی میگم نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 5 دقیقه قبل، Automat گفته است: مشکلش چیه؟ پ.ن: چندتا RPG با هم حمل کرده منحرف نشید پ.ن.پ.ن: خودش بهتر میدونه من چی میگم RPG های Hunter که بی نهایت ان رو میبینی؟ خودت بقیشو میدونی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: ممد دورهمی هاتون قشنگه❤ عشقی دادا 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: فقط اون Dnis با اون وسیله چیکار داشت؟ هیچی والا به زور براش GG/ کردیم دست خالی نباشه نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 @Mobster @GnGsTeR 10 سال سابقه رفاقت @Feu @Reaver و محسن عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 7 ساعت قبل، Fayez گفته است: @Fail بهترین رو خواستیم، این همه عکس، فقط همین؟ 19 ساعت قبل، Fail گفته است: برید همهی عکس روزانه های NRمو چک کنید.. یکی از بهترین عکسهایی که دارم.. @Rosso @Elone @Syd @FisheR @MohammadMahaN @AdmBoT 2 2 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... 2 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 ۱ ساعت قبل، Fail گفته است: یکی از بهترین عکسهایی که دارم.. @Rosso @Elone @Syd @FisheR @MohammadMahaN @AdmBoT شاید باورت نشه ولی این عکس رو یک زمان والپیپر کرده بودم ممنون به خاطر تگ من 39 دقیقه قبل، Syd گفته است: @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... چقدر سطح بودم اون موقع اسکین سی جی با نیک Black Arch ممنون امین نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 واقعاً عکس بسیار چیز عجیبی هست. کلی خاطره داستان فکر میتونه توش باشه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 2 ساعت قبل، Syd گفته است: @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... هعی حاجی یادش بخیر.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 واقعا از دیدن عکسا لذت بردم دسخوش❤ نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 9 ساعت قبل، Syd گفته است: @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... یادش بخیر بعضی عکسا هم تلخه هم شیرین، این از اون عکساس که خیلی چیزارو یادآور میکنه... نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 10 ساعت قبل، Fail گفته است: کی از بهترین عکسهایی که دارم.. تکرار نشدنی ترین شخصیت ارساکیا 9 ساعت قبل، Syd گفته است: @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... من دارم با این بامراما زندگی میکنم نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 12 ساعت قبل، Syd گفته است: @Elone @Fail @Rosso @MohammadMahaN @AliSm روزی که تازه HQ کلن رو گرفتیم... و چیزی که هیچوقت قدیمی نمیشه نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 12 ساعت قبل، FisheR گفته است: چقدر سطح بودم اون موقع اسکین سی جی با نیک Black Arch ممنون امین ولی هنوز همون nigger قدیمی 10 ساعت قبل، Fail گفته است: هعی حاجی یادش بخیر.. هعی 3 ساعت قبل، Automat گفته است: یادش بخیر بعضی عکسا هم تلخه هم شیرین، این از اون عکساس که خیلی چیزارو یادآور میکنه... شما برو با کلن خودت یادگاری بگیر 2 ساعت قبل، Elone گفته است: من دارم با این بامراما زندگی میکنم مرام معرفت 51 دقیقه قبل، Rosso گفته است: و چیزی که هیچوقت قدیمی نمیشه هنوزم مونده... نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 2 ساعت قبل، Syd گفته است: شما برو با کلن خودت یادگاری بگیر هیس هیچی نگو تا آرین نیومده بالا سرم 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.