iMTR ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام فحاشی بی دلیل جناب یحیی به زبان تورکی مدارکش موجود می باشد خواهشاً با دقت و ولوم بالا گوش کنید و تورکی اگه متوجه بشین میفهمید که داره فحاشی میکنه و اون لحظه که میگه ایضن ننه ی داره میگه یعنی ( لع.نت به مادرت ) ممنون میشم رسیدگی کنید با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/bbe906_24YouCut-20240506-233611609.mp4 2 رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yahyaa ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تو ضیحات:اول ازاین که سلام به (iMTR) دوست ازیز منو ببخش که فکر کردی من فحاشی کردم نه دوست ازیز من فحاشی نکردم بادوستم داشتم صحبت میکردم که بهش به زبان ترکی گفتم( ایسنون ننو وین الینن بیزی چیرب )که به زبان فارسی میشه ازدستت مادرتو که مارو پاره کرده.(iMTR)جان من اگر خدای نکرده به هت فحاشی میکردم من نمیرفتم تشکر ازهمه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 با سلام. شکایت شما قبول شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده