HosseinTak ارسال شده در May 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام و خسته نباشید میگم به مسولین لیدر من را MS/ داد من را Cuff/ و من را Eject/ کرد توجه کنید داخل عکس است این اقا با من لج است حتما باید این کار را کند لطفاً جواب بدید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 5, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2024 درود، مطابق با برسی های انجام شده نتیجه به شرح زیر است: - شما در حال ایجاد مزاحمت برای لیدر مربوطه بودید از طریق نشستن پی در پی در ماشین بدون اینکه به شما اخطار تسلیم داده شود که بارها شما Eject شدید. - لیدر مربوطه با توجه به محدودیت ها عملکرد مناسبی داشتند و توضیحات شما بر خلاف بوده و رد میشود. فلذا عملکرد لیدر مربوطه صحیح و شکایت شما رد شد. 3 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده