HosseinTak ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام و خسته نباشید میگم به مسولین لیدر من را MS/ داد من را Cuff/ و من را Eject/ کرد توجه کنید داخل عکس است این اقا با من لج است حتما باید این کار را کند لطفاً جواب بدید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود، مطابق با برسی های انجام شده نتیجه به شرح زیر است: - شما در حال ایجاد مزاحمت برای لیدر مربوطه بودید از طریق نشستن پی در پی در ماشین بدون اینکه به شما اخطار تسلیم داده شود که بارها شما Eject شدید. - لیدر مربوطه با توجه به محدودیت ها عملکرد مناسبی داشتند و توضیحات شما بر خلاف بوده و رد میشود. فلذا عملکرد لیدر مربوطه صحیح و شکایت شما رد شد. 3 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده