LOPY ارسال شده در May 3, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اتفاقی کارجکش کردم پیاده شدم گفتم کال نده فحش داد بعدشم این اتفاق افتاد! • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/f16903_24XRecorder-Edited-۰۳۰۵۲۰۲۴-۲۱۰۶۴۶.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در May 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2024 آقای محترم محاشی مرتکب نشدم و وقتی که کارجک کردی از نظر قانون هم باید وانتد داده شود و اونی که باید شکایت کنه منم چون شما به بنده فحاشی کردی بنده فحاشی مرتکب شدم 《 دفاع از خود 》 بوده. 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 5, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2024 با سلام. شکایت شما رد شد. - توهین گفته شده شدت پایین است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده