LOPY ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اتفاقی کارجکش کردم پیاده شدم گفتم کال نده فحش داد بعدشم این اتفاق افتاد! • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/f16903_24XRecorder-Edited-۰۳۰۵۲۰۲۴-۲۱۰۶۴۶.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 آقای محترم محاشی مرتکب نشدم و وقتی که کارجک کردی از نظر قانون هم باید وانتد داده شود و اونی که باید شکایت کنه منم چون شما به بنده فحاشی کردی بنده فحاشی مرتکب شدم 《 دفاع از خود 》 بوده. 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 با سلام. شکایت شما رد شد. - توهین گفته شده شدت پایین است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده