LordMeysam ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 باسلام. یک مشکلی که دسته ویژه برای دزدی از بانک ها داره اینه که وقتی داخل بانک کسی رو میکشید مستقیم به زندان نمیره و به Respawn میشه و اونجا وانتد میگیره. پیشنهاد من اینه که وقتی کسی رو در دزدی از بانک میکشیم مستقیم بره به زندان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 3 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: باسلام. یک مشکلی که دسته ویژه برای دزدی از بانک ها داره اینه که وقتی داخل بانک کسی رو میکشید مستقیم به زندان نمیره و به Respawn میشه و اونجا وانتد میگیره. پیشنهاد من اینه که وقتی کسی رو در دزدی از بانک میکشیم مستقیم بره به زندان. سلام. خسته نباشید. من با شما موافقم. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 منطقیه که مستقیم به زندان نره چون وانتد نیست. 1 1 نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. خب وقتی وانتد کیل نیست یا وانتد نداره منطقی هست کشته بشه برمیگرده respawn . نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در April 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 ۱ ساعت قبل، ArmanRespect گفته است: منطقیه که مستقیم به زندان نره چون وانتد نیست. ۱ ساعت قبل، NtXorG گفته است: سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. خب وقتی وانتد کیل نیست یا وانتد نداره منطقی هست کشته بشه برمیگرده respawn . منطقیه که پلیس بکشتش وسط دزدی بره خونش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 44 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: منطقیه که پلیس بکشتش وسط دزدی بره خونش؟ وقتی وانتد کیل نباشه یا وانتد نداشته باشه آره. چون فرق داره. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 درد مخالف هستم هنگامی که وانتد نداشته باشه پلیر بهتر هست که به محل اسپان رسپان شه نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 درود [ - ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 درود. [-/+] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 سلام عزیزم. با اینکه خودم عضو National Guard هستم نظرم +/- است. فرد درسته که در دزدی از بانک شکست خورده ولی هم نه اینکه باید به خانه ی خود با ۶ عدد وانتد منتقل بشه، هم اینکه نباید مستقیم به زندان منتقل بشه (با تسهیل امور دسته ی ویژه به کل مخالفم). اگر پیشنهاد ما بین دارید ارائه بدید. مثال: پس از کشتن فرد دارای وانتد شود و به بیمارستان نزدیک آن شهر منتقل شود. با تشکر از پیشنهاد/انتقاد شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در April 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 13 ساعت قبل، Fail گفته است: بنظرم وقتی دارید راب میزنید و تو بانک هستید، وقتی Cop میاد Enter میده و شمارو میبینه، وانتد 6 بشید، چون بلاخره دارید دزدی میکنید و توسط پلیس مشاهده شدید، یا اینکه با اولین دمیجی که پلیس بهتون میده، دارای وانتد 6 بشید.. نه اینجوبی نمیشه چون ماسکو ابکی میزارن پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 13 ساعت قبل، Fail گفته است: بنظرم وقتی دارید راب میزنید و تو بانک هستید، وقتی Cop میاد Enter میده و شمارو میبینه، وانتد 6 بشید، چون بلاخره دارید دزدی میکنید و توسط پلیس مشاهده شدید، یا اینکه با اولین دمیجی که پلیس بهتون میده، دارای وانتد 6 بشید.. واکنش تمام افرادی که هر روز راب بانک میزنن: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 29 دقیقه قبل، Fayez گفته است: واکنش تمام افرادی که هر روز راب بانک میزنن: باز من یه تلاشی کردم یه ایده بدم شماها چی؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 23 دقیقه قبل، Fail گفته است: باز من یه تلاشی کردم یه ایده بدم شماها چی؟ شیخ من ایده دادم بخون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 درود بنده موافقم. در اصل وانتد همون شناسایی شدن، زمان جرمه. درسته که تا زمانی زنده ان ماسک دارن و نباید وانتد بگیرن ولی منطقیه که زمان مرگ ما بتونیم شناساییشون کنیم. از لحاظ RP فرض کنید وقتی مجرم کشته شد ما میریم ماسکشو کنار میزنیم و شناساییش میکنیم که منطقیه. به همین دلیل با مستقیم زندان رفتن مجرم موافقم. نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 15 ساعت قبل، Fail گفته است: بنظرم وقتی دارید راب میزنید و تو بانک هستید، وقتی Cop میاد Enter میده و شمارو میبینه، وانتد 6 بشید، چون بلاخره دارید دزدی میکنید و توسط پلیس مشاهده شدید، یا اینکه با اولین دمیجی که پلیس بهتون میده، دارای وانتد 6 بشید.. داداش اینطوری که کار اصلی fbi یعنی GetSample کردن پر پر میشه 1 5 1 نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.