arshiyaCT ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 آقا سلام و درود. منی که استریمر هستم و با گوشی استریم میکنم موقعی که استریم رو شروع میکنم دیگه نمیتونم توی بازی مایک بدم ولی با اینکه به عنوان مثال جای دیگه میتونم مایک بدم مثال بازی های دیگه شاید بگید استریم لبس مشکل داره با ریکوردر هم اینکار و کردم مشکل برطرف نشد نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 4 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: آقا سلام و درود. منی که استریمر هستم و با گوشی استریم میکنم موقعی که استریم رو شروع میکنم دیگه نمیتونم توی بازی مایک بدم ولی با اینکه به عنوان مثال جای دیگه میتونم مایک بدم مثال بازی های دیگه شاید بگید استریم لبس مشکل داره با ریکوردر هم اینکار و کردم مشکل برطرف نشد سلام. من اطلاعی در این موارد ندارم. چند نفر رو برای پیش رفتن کارت تگ کن @Farab @Ali @AliExpert @Fayez @Mohny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 درود، مشکلتون رو توضیح بدید. بعد از شروع استریم علامت میکروفون میره یا صداتون در بازی پخش نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: درود، مشکلتون رو توضیح بدید. بعد از شروع استریم علامت میکروفون میره یا صداتون در بازی پخش نمیشه؟ صدام توی بازی پخش نمیشه نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 احتمالا باگه و باید به گزارش باگ انتقال پیدا کنه @Mohny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.