arshiyaCT ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام و درود. آقا بیاییم سیستم راب بانک رو یکم دستکاری کنیم. مثال:برای راب بانک به چهارنفر نیاز است دو عدد هکر و دو عدد گانر شاید الان بگی پس کو رانر ها؟ دیگه نیازی به رانر نیست وقتی بیش از ۱۰بار اشتباه هک کنی پلیس وارد بانک میشود و دستگیر میشوی وقتی دستگیر شدی و افتادی توی جیل وکیلی که توی سرور Bail داره جات اسپان میشه مثال توی از راب بانکت 130ک پول گرفتی وکیل میگه من 30ک میگیرم تایم زندانی شدند رو 1ساعت کم میکنم آقا جوابای مثبت یا منفی شما خیلی تاثیر روی سرور میذاره پس با دقت بخونید نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد اول تون (مخالفم) برای اینکه راب اونطوری حالش بیشتره. ولی با پیشنهاد دوم شما (موافقم). جالب با حال میشه اینکه وکیل این قابلیت داشته باشه که مقداری پولی که اون فرد پرداخت میکنه تایم کمتر بشه.! ولی باید یکم قیمتش بالا باشه، اونطوری پیکه همه 30k میدن و جذابیتی نداره.! قیمتش بره بالا بهتر میشه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 در ۱۴۰۳/۲/۲ در 14:25، KaNiKaS گفته است: با سلام و درود. آقا بیاییم سیستم راب بانک رو یکم دستکاری کنیم. مثال:برای راب بانک به چهارنفر نیاز است دو عدد هکر و دو عدد گانر شاید الان بگی پس کو رانر ها؟ دیگه نیازی به رانر نیست وقتی بیش از ۱۰بار اشتباه هک کنی پلیس وارد بانک میشود و دستگیر میشوی وقتی دستگیر شدی و افتادی توی جیل وکیلی که توی سرور Bail داره جات اسپان میشه مثال توی از راب بانکت 130ک پول گرفتی وکیل میگه من 30ک میگیرم تایم زندانی شدند رو 1ساعت کم میکنم آقا جوابای مثبت یا منفی شما خیلی تاثیر روی سرور میذاره پس با دقت بخونید سلام. خسته نباشید. من مخالفم. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 20 ساعت قبل، NtXorG گفته است: سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد اول تون (مخالفم) برای اینکه راب اونطوری حالش بیشتره. ولی با پیشنهاد دوم شما (موافقم). جالب با حال میشه اینکه وکیل این قابلیت داشته باشه که مقداری پولی که اون فرد پرداخت میکنه تایم کمتر بشه.! ولی باید یکم قیمتش بالا باشه، اونطوری پیکه همه 30k میدن و جذابیتی نداره.! قیمتش بره بالا بهتر میشه. خیلی ممنون 21 دقیقه قبل، ijoker گفته است: سلام. خسته نباشید. من مخالفم. موفق باشید. مرسی نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 2 دقیقه قبل، KaNiKaS گفته است: مرسی فدای تو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 27 دقیقه قبل، KaNiKaS گفته است: خیلی ممنون قربونت. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.