arshiyaCT ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام و درود. آقا بیاییم ما یک کاری کنیم توی موبایل چند تا چیز اضافه کنیم به عنوان مثال: انتقال پول _ اینستاگرام _ دیوار انتقال پول: به این صورته که وقتی ما مثلا جایی گیر کردیم و میخواییم از توی بانک واسه کسی پول انتقال بدیم ولی بانک پیشمون نیست باید آیدی مورد نظر رو داخل برنامه وارد کنیم و مقدار پول رو تایین کنیم اینستاگرام: واسه امکانات بهتر سرور اینستاگرام اصلی منظورم نیست ها اینستاگرامی که فقط پلیر های ارساکیا توش باشند که خیلی چیز محبوبی میشه دیوار: دیگه نیازی به اد گذاشتن نیست بعضی موقع ها ادمین نیست و اعصاب خورد کنی هست بیاییم یک آپ مثل دیوار توی گوشی درست کنیم که از ماشین عکس میگیرم و توش میذاریم و توضیحات مینویسیم و بقیه میرن توی برنامه و آگهی هارو نگاه میکنند خیلی دوست دارم نظر + بهم بدی نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 درود. پیشنهاد تکراری. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 تکراری. نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. پیشنهاد شما (تکراری هست). نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 در ۱۴۰۳/۲/۲ در 14:10، KaNiKaS گفته است: با سلام و درود. آقا بیاییم ما یک کاری کنیم توی موبایل چند تا چیز اضافه کنیم به عنوان مثال: انتقال پول _ اینستاگرام _ دیوار انتقال پول: به این صورته که وقتی ما مثلا جایی گیر کردیم و میخواییم از توی بانک واسه کسی پول انتقال بدیم ولی بانک پیشمون نیست باید آیدی مورد نظر رو داخل برنامه وارد کنیم و مقدار پول رو تایین کنیم اینستاگرام: واسه امکانات بهتر سرور اینستاگرام اصلی منظورم نیست ها اینستاگرامی که فقط پلیر های ارساکیا توش باشند که خیلی چیز محبوبی میشه دیوار: دیگه نیازی به اد گذاشتن نیست بعضی موقع ها ادمین نیست و اعصاب خورد کنی هست بیاییم یک آپ مثل دیوار توی گوشی درست کنیم که از ماشین عکس میگیرم و توش میذاریم و توضیحات مینویسیم و بقیه میرن توی برنامه و آگهی هارو نگاه میکنند خیلی دوست دارم نظر + بهم بدی تکراریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DariushTabahkar ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 درود مخالفم چون پیشناهاد تکراریه. نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.