SeyedErfan ارسال شده در April 20 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام اگه دقت کنید لیدر قبلی اقلیت TMF پست ها رو ای سی سی کرده و از ۴ نفر اول تست گرفته و لیدر جدید اومد الان لیدر جدید کارش اینه که از ۴ نفر بعد که اولیش من بودم تست بگیره که از هیچ کدومشون تست نگرفته و رفته پست های دیگه رو ای سی سی کرده و به اونا توجه نکرده. من به ایشون کال دادم گفتم داداش کی میخوای تست بگیری گف برو بابا قط کرد. لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام و درود، خدمت شاکی محترم @Tarick مدرک اولی که ارسال کردید از اون لیست لیدر قبلی یا ساب لیدر تست گرفتن و اقلیت پر شده بود و دیگه نیازی به تست گیری نبود و وقتی که اقلیت خالی شد بنده درخواست عضویت را باز کردم و شما هم میتوانستید پست خود را ارسال کنید و در اولویت بندی جدید باشید. در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام و درود طبق پیگیری های انجام شده ظرفیت اقلیت پر شده و بعد خالی شدن لیدر زحمت کشیدن دوباره پست هارو باز کردند. در نتیجه عملکرد لیدر صحیح می باشد. شکایت شما رد شد موفق باشید بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده