mrdania ارسال شده در May 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت تیم مجموعه من قبلا این شخض را به جناب ادمین rockgame با اکانت mr.danial9 گزارش دادم و ایشون قول دادن که این کار رو دیگه تکرار نکنن اما مثل اینکه ایشون قصد ترک اینکارشونو ندارم ایشون با tampa میان و میگن race میدم با هر ماشینی بعد که از دستور race/ استفاده میکنید ایشون میگشن نه من میدم و ادم به اشتباه یا عجول بودن acc/ رو امادخ میکه و میزنه دو این دفعه با یکی از دوستانم اینکارو کرده و ماشین ایشون رو tagh داده و بعد اون رو فروخته و از این راه کلاه برداری میکند و این کار را بر روی اکانت دیگه ای هم انجام داده اند که من ایشون رو تو قسمت شاهدین قرار میدم و فایلو به صورت زیپ قرار دادم با تشکر از زحمات شما. • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/vz3o_ss.rar/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در May 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2018 باسلام مدارک شما علیه بازیکن Ph_forever کافی نیست. لطفا اگر مدارک بیشتری دارید در تاپیک بعدی قرار دهید. + بسته شد BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده