ijoker ارسال شده در April 15 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 سلام به همه. خسته نباشید. روند بازی کردن دیگه عادی شده و دیگه چیز جذابی نداره. من میگم که لااقل آب و هوای بازی متغییر باشه و اخبارش در بخش منو های بالا کنار تقویم قرار بگیره و هفته به هفته یا هر هر روز 3 روز آینده رو نشون بده آب و هوای گذشته هم مثلا در تاریچش بمونه. و اگر هم بر طبق فصل های واقعی باشه بهتره مثلا یهو وسط تبستون تو بازی برف مشاهده نکنیم. همین... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در April 15 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 15 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. خب طبق خبراتی که من دارم قراره بعضی از پیشنهادات کار ها اجرا بشه که یکم سرگرم کننده هست مانند event ها جدید بتل پس و... که با اضافه کردن اینا یکم سرور رنگ میگیره جون میگیره. ولی خب پیشنهادی که شما دادین با کاری نمیاد و هیچ کاربرد خاصی ندارد.! با پیشنهاد شما (مخالفم). نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 درود. موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirm0347 ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 با سلام منم موافقم اگه سیستم هوای بارانی و طوفانی هم اضافه بشه خیلی خوب میشه،چون یه دفعه میبینی هوای صاف شد هوای ابری. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 درود بر تو پیشنهادت جالب، و در حین حال بی کاربرده و هیچ استقبالی ازش نمیشه با پیشنهادت مخالفم منتظر پیشنهادات بعدیت هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 در ۱۴۰۳/۱/۲۸ در 01:40، NtXorG گفته است: سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. خب طبق خبراتی که من دارم قراره بعضی از پیشنهادات کار ها اجرا بشه که یکم سرگرم کننده هست مانند event ها جدید بتل پس و... که با اضافه کردن اینا یکم سرور رنگ میگیره جون میگیره. ولی خب پیشنهادی که شما دادین با کاری نمیاد و هیچ کاربرد خاصی ندارد.! با پیشنهاد شما (مخالفم). سلام. خسته نباشید. هر طور فکر کنی میبینی اگه نباشه بازی همچنان تو حالت روتینش میمونه شاید با بودنش هم تغییر خاصی حس نشه ولی بودنش یه امتیازیه اینکه حتی به ریزه کاری های سرور هم رسیدگی کردن. ممنونم که نظرت رو گفتی. در ۱۴۰۳/۱/۳۰ در 04:23، MK4 گفته است: درود بر تو پیشنهادت جالب، و در حین حال بی کاربرده و هیچ استقبالی ازش نمیشه با پیشنهادت مخالفم منتظر پیشنهادات بعدیت هستیم سلام. خسته نباشید. جواب شما هم همون جواب بالاست. مرسی از نظرتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 12 دقیقه قبل، ijoker گفته است: سلام. خسته نباشید. هر طور فکر کنی میبینی اگه نباشه بازی همچنان تو حالت روتینش میمونه شاید با بودنش هم تغییر خاصی حس نشه ولی بودنش یه امتیازیه اینکه حتی به ریزه کاری های سرور هم رسیدگی کردن. ممنونم که نظرت رو گفتی. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 درود خیلی خوب میشد که بتوانیم به صورت اتوماتیک برخی از آب و هوا های مختلف را که در روند بازی تاثیر نداشته باشد اضافه کنیم. + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 12 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود خیلی خوب میشد که بتوانیم به صورت اتوماتیک برخی از آب و هوا های مختلف را که در روند بازی تاثیر نداشته باشد اضافه کنیم. + حاجی تو برگشتی از صد سال قبلو داری جواااب میدی!!! مرسی اعصاب من خودم یادم نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 (+) نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azhdar2024 ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 سلام به شدت با ایده نشان دهنده آب و هوا موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zmklop ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 (ویرایش شده) (+) ویرایش شده August 26 توسط Zmklop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 ایده ی جذابی میتونه باشه، اما با کمی تغییرات ... چون هرچی مود پک و کد های جدید روی سرور ران بشه فقط سنگین تر میکنه بازی رو اما اگر به صورت همگانی باشه و یک مورد حیاتی باشه، بهتر میشه. مرسی از پیشنهادت نقل قول !a None Person Revengers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 در ۱۴۰۳/۶/۶ در 03:49، None گفته است: ایده ی جذابی میتونه باشه، اما با کمی تغییرات ... چون هرچی مود پک و کد های جدید روی سرور ران بشه فقط سنگین تر میکنه بازی رو اما اگر به صورت همگانی باشه و یک مورد حیاتی باشه، بهتر میشه. مرسی از پیشنهادت درود بر برادر خودم دقیقا منم همینا منظورمه و در ضمن چیزی که گفتم همگانی است. در ۱۴۰۳/۶/۵ در 21:27، azhdar2024 گفته است: سلام به شدت با ایده نشان دهنده آب و هوا موافقم (+) در ۱۴۰۳/۶/۵ در 21:50، Zmklop گفته است: (+) در ۱۴۰۳/۶/۵ در 21:25، Abolfaazl گفته است: (+) ممنون از مشارکت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 سلام موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.