FrostBite ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 با سلام و درود سرو ارساکیا همهی پلیر هاش ایرانی هستند و ماشین ایرانی نداره خیلی بده لطفاً 206 207 405 406 پژو سمند ال ۹۰ پراید هوندا عالی مشه به نظر من بیارید مرسی کامنت بزارید لاک فراموش نشه مرسی 1 3 1 1 نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در April 16 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16 همین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 خیلی بد میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. اگر شما پیشنهادی دارین باید قسمت (انتقادات پیشنهادات) مطرح کنید. پ ن پ: در وسایل نقلیه. این پیشنهاد تکراری هست. و رد شده. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 (ویرایش شده) درود داشی لطفا شما ب من بگو 406 چه ماشینی من میرم تمنا میکنم التماس میکنم بیارن تو فقط بگو این چه ماشینیه و عزیزم اینا رو در طول روز هزار بار میبینیم ویرایش شده April 25 توسط kopli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 21:43، TANTO گفته است: با سلام و درود سرو ارساکیا همهی پلیر هاش ایرانی هستند و ماشین ایرانی نداره خیلی بده لطفاً 206 207 405 406 پژو سمند ال ۹۰ پراید هوندا عالی مشه به نظر من بیارید مرسی کامنت بزارید لاک فراموش نشه مرسی سلام مود بریز تا شایـــــــــــــــــــــــــــد علی این ماشینا رو اضافه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 21:43، TANTO گفته است: با سلام و درود سرو ارساکیا همهی پلیر هاش ایرانی هستند و ماشین ایرانی نداره خیلی بده لطفاً 206 207 405 406 پژو سمند ال ۹۰ پراید هوندا عالی مشه به نظر من بیارید مرسی کامنت بزارید لاک فراموش نشه مرسی درود درحال حاضر امکان اضافه شدن ماشین های جدید بخاطر محدودیت ها وجود ندارد، اما با منتشر شدن AG:SAMP PC این محدودیت برطرف شده و شاهد این موارد خواهیم بود، هرچند نه دقیقا به این شکل، بلکه شاید جذاب تر.. موفق باشید نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 به بخش پیشنهادات و انتقادات منتقل شد. لازم به ذکر است که تاپیک های خود را لطفا در قسمت مناسب قرار دهید @TANTO در غیر این صورت دفعات بعدی برخورد خواهد شد. + موفق باشید نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFO ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 05:24، kopli گفته است: درود داشی لطفا شما ب من بگو 406 چه ماشینی من میرم تمنا میکنم التماس میکنم بیارن تو فقط بگو این چه ماشینیه و عزیزم اینا رو در طول روز هزار بار میبینیم داداش ، حداقل قبلش میرفتی یه سرچ میزدی ، بعد نظر میدادی https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پژو_۴۰۶ اینو بخون ببین ۴۰۶ چیه( از فضا نیومده ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 با پیشنهاد شما مخالفم ( - ) ماشین ایرانی با فضای بازی همخوانی نداره 1 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 05:24، kopli گفته است: درود داشی لطفا شما ب من بگو 406 چه ماشینیه تو ایران فقط ۶ دستگاهش هست یه گوگل بزنی میبینی چه ماشینیه، محض اطلاعت پژو پارس رو هم از روی ۴۰۶ ساختن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 4 ساعت قبل، TROL گفته است: تو ایران فقط ۶ دستگاهش هست یه گوگل بزنی میبینی چه ماشینیه، محض اطلاعت پژو پارس رو هم از روی ۴۰۶ ساختن سبحان الله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 درود [ - ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود شدید مخالف هستم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 در ۱۴۰۳/۲/۱۴ در 13:05، UFO گفته است: داداش ، حداقل قبلش میرفتی یه سرچ میزدی ، بعد نظر میدادی https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پژو_۴۰۶ اینو بخون ببین ۴۰۶ چیه( از فضا نیومده ) داداش در طول زمان اسم ها در مکان ها تغییر می کند ما تو ایران به این میگیم پژو پارس حالا شما فرانسه زندگی می کنید رو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۳/۲/۱۷ در 19:49، ijoker گفته است: داداش در طول زمان اسم ها در مکان ها تغییر می کند ما تو ایران به این میگیم پژو پارس حالا شما فرانسه زندگی می کنید رو نمیدونم پارس با ۴۰۶ فرق داره برار نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 21:43، TANTO گفته است: با سلام و درود سرو ارساکیا همهی پلیر هاش ایرانی هستند و ماشین ایرانی نداره خیلی بده لطفاً 206 207 405 406 پژو سمند ال ۹۰ پراید هوندا عالی مشه به نظر من بیارید مرسی کامنت بزارید لاک فراموش نشه مرسی ولی ای کاش سرور اپدیت بده ماشین های جدید بیاره که یه تنوع بشع:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۳/۲/۱۴ در 15:45، Lust گفته است: با پیشنهاد شما مخالفم ( - ) ماشین ایرانی با فضای بازی همخوانی نداره کاش دلیل تیم هم همین بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 21:20، Alarm گفته است: پارس با ۴۰۶ فرق داره برار داداش پارس نسخه ی تغییر یافته طی تحولاتی که در 406 دادن هست دیگه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARIYAN09921019 ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 با نظر شما موافق هستم و درست هست که به فضا نمی خورد ولی تا به حال دقت کردی که تو هم به فضا ماشین های خارجی نمی خوری پس برو پراید سوار شو بی شوخی همه ی این ماشین ها بیاد بازی جالب تر می شود حتی ماشین بوگاتی بهتر از لامبورگینی بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 و نخواهد داشت... نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 آقایی که به وضعم میگی وزم اسم، املا، جمله بندی و سطح شما به فزای بازی نمیخورد که بیای بهم بگی فزای ماشین خارجی بهم نمیخوره حداقل ریپلای کردن رو بلد باش تا من زودتر بفهمم سطح داری تا جواب ندم 2 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 در ۱۴۰۳/۲/۱۴ در 16:45، Lust گفته است: با پیشنهاد شما مخالفم ( - ) ماشین ایرانی با فضای بازی همخوانی نداره سلام دقیقا نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 21:43، LOVERSLAND گفته است: با سلام و درود سرو ارساکیا همهی پلیر هاش ایرانی هستند و ماشین ایرانی نداره خیلی بده لطفاً 206 207 405 406 پژو سمند ال ۹۰ پراید هوندا عالی مشه به نظر من بیارید مرسی کامنت بزارید لاک فراموش نشه مرسی این پیشنهاد هزاران بار داده شده اگر شما دوست دارید ماشین ایرانی داشته باشید مودش رو نصب کنید ویرایش شده June 5 توسط Mahdi91 نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 17 ساعت قبل، Lust گفته است: آقایی که به وضعم میگی وزم اسم، املا، جمله بندی و سطح شما به فزای بازی نمیخورد که بیای بهم بگی فزای ماشین خارجی بهم نمیخوره حداقل ریپلای کردن رو بلد باش تا من زودتر بفهمم سطح داری تا جواب ندم داداش، املاع تو حم خیلی داقانه حا!!! ثریع رصیدگی کن جدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.