pouria ارسال شده در May 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2018 (ویرایش شده) سلام خدمت تیم زحمت کش ارساکیا امروز من یه سری به مولتی خودم که 1ماه بود بهش سر نزده بودم زدم. بعد دیدم به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بن شده. رمز اکانتتم کسی نداشت که بگم سوء استفاده شده میخواستم دلیلشو بدونم مرسی اسم اکانتم :pouria_tkd ویرایش شده May 15, 2018 توسط pouria نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2018 با عرض پوزش، شما رفع محرومیت شدید. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tarkan ارسال شده در May 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2018 سلام من اکانتم به دلیله قطع و وصل شدن زیاد اینترنت بن شده است من درون زندان بودم به همین دلیل برای تمام شدن وقتم در زندان به بازی می امدم و دووباره قطع میشد بعداز 3 بار اکانتم بن شد خیلی ممنون اگر رسیدگی کنید نام اکانت tarkan ممنون میشم رفع کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2018 @tarkan شما رفع محرومیت شدید! نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamedhetfield ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 سلام خدمت تیم زحمت کش ارساکیا امروز من به اکانت خودم که 1ماه بود بهش سر نزده بودم زدم چون امتحان داشتم. بعد دیدم به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بن شده. هیشکی هم رمز اکانتمو نمیدونست و به هیشکی هم ندادم و کسی که منو بن کرده اقای شایان هستش لطفا رسیدگی شود ممنون از زحمات شما.. اسم اکانتم : metalica نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 در در 6/24/2018 در 03:28، hamedhetfield گفته است: سلام خدمت تیم زحمت کش ارساکیا امروز من به اکانت خودم که 1ماه بود بهش سر نزده بودم زدم چون امتحان داشتم. بعد دیدم به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بن شده. هیشکی هم رمز اکانتمو نمیدونست و به هیشکی هم ندادم و کسی که منو بن کرده اقای شایان هستش لطفا رسیدگی شود ممنون از زحمات شما.. اسم اکانتم : metalica با سلام لطفا درخواستِ خود را در این بخش مطرح کنید: نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlooDSeekeR ارسال شده در September 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2018 سلام خدمت آرساکیایی ها من رفته بودم شام بخورم بد اومدم تو سرور دیدم بن شده بخواتره تبلیق من اصلا رمزمو به کسی ندادم برایه چی باید بن شه شاید کسی رفته بوده تو من به خدا هیچ کاری نکردم اسمه اکانتم BlooD_SeekeR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.