gladiatoreadadabiat ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات:خب ایشون تو خیابون با موتورن بعد میخورن به من پیاده و می افتن زمین و نمیدونم چرا ایشون بلافاصله منو کیل میده(من ۲ وانتد بودم،اصلا ام اسه چیه نداده بودن،هیچ اخطار لفظی ندادن،رانینگ نیومده بود و همینطور تو یو سی پی معلومه ایشون به من ام اس ندادن کیل دادن که توی اکتیویتی فکشن ایشون چیزی موجود نیست و من به جای ۱۲ دقیقه ۶۶ دقیقه جیل شدم یعنی پنج و نیم برابر!) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 با سلام و درود خدمت شما شما باید قسمت شکایت از ادمین ها این مورد رو پیگیری کنین درنتیجه شکایت شما بصورت خودکار رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده