LOPY ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 سلام! اول از park/ شروع میکنم. وقتی وسیلمون رو یجا ول میکنیم بعد از مدتی Despawn میشه و اگه جایی کار طولانی داشته باشیم و بعد از مدتی بخوایم سوار وسیله خودمون بشیم میبینیم که نیست و باعث ناراحتی میشه. پیشنهاد۱: پس پیشنهاد من اینه که یه CMD جدید به بازی اضافه بشه به نام ParkTem]porary]/ به معنی پارک موقت! وقتی این CMD رو بزنیم ماشینمون به طور موقت یکجا پارک میشه و تا هر موقع تو بازی باشیم همونجا میمونه و تا موقعی که (tow بزنیم یا مکانیک ببره ماشین رو یا از بازی بریم بیرون) برگرده جایی که park/ زدیم. این میتونه نظم شهر رو خوب کنه! مثلا یه قانون اضافه بشه اگه وسط خیابون کسی ماشینش رو parktem/ بزنه توسط پلیس جریمه بشه یعنی اگه طرف پیش ماشینش هم نباشه بازم پلیس میتونه تیکت رو بزاره روی ماشینش و فرد اگه بخواد سوار ماشینش بشه یه چیزی بیاد رو صفحه و از فرد جریمه رو بخواد! پیشنهاد۲:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم ماشین رو باز کنیم از راه دور (ولی نه خیلی دور) بتونیم ماشین رو قفل/باز کنیم. پیشنهاد۳:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم سوار ماشین بشیم جلوی هر در ماشین وایسیم همون در باز/قفل بشه و از همون جا بتونم سوار بشیم. (خوبیش اینه که کارجکر ها نتونن ماشین رو به راحتی بدزدن) البته خب بعضی از دوستان میگن اینجوری شغل کار جکر سخت میشه ولی من بزودی یه پیشنهاد عالی در باره بهتر شدن شغل کارجکر هم میزارم! نظر دوستان رو میخونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 درود. (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد اول شما (مخالفم) برای اینکه وقتی وسیله یک جا پارک کردیم دیگه پارک موقت احساس میکنم معنای دیگه نداره. و باعث بروز یک سری مشکلات میشه که به اصلاح نیست. پیشنهاد دوم شما خب وقتی کنار ماشین نیستیم در ماشین باز شه برای چی ! باید در کنار ماشین باشی که در باز شه سوار شی. پیشنهاد سوم شما از یک سمت خوبه از یک سمت بد! که کار دوستان کارجکر سخت میشه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 درود. موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در April 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 4 ساعت قبل، NtXorG گفته است: ت بد! که کار دوستان کارجکر سخت میشه. یبار گفام دوباره میگم که بزودی یه پیشنهاد درباره تغییره شغل کار جکر میزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 1 ساعت قبل، LOPY گفته است: یبار گفام دوباره میگم که بزودی یه پیشنهاد درباره تغییره شغل کار جکر میزارم. انشالله که پیشنهاد خوبی باشه و قابل اجرا باشه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 درود 7 ساعت قبل، LOPY گفته است: پیشنهاد۱: پس پیشنهاد من اینه که یه CMD جدید به بازی اضافه بشه به نام ParkTem]porary]/ به معنی پارک موقت! وقتی این CMD رو بزنیم ماشینمون به طور موقت یکجا پارک میشه و تا هر موقع تو بازی باشیم همونجا میمونه و تا موقعی که (tow بزنیم یا مکانیک ببره ماشین رو یا از بازی بریم بیرون) برگرده جایی که park/ زدیم. این میتونه نظم شهر رو خوب کنه! مثلا یه قانون اضافه بشه اگه وسط خیابون کسی ماشینش رو parktem/ بزنه توسط پلیس جریمه بشه یعنی اگه طرف پیش ماشینش هم نباشه بازم پلیس میتونه تیکت رو بزاره روی ماشینش و فرد اگه بخواد سوار ماشینش بشه یه چیزی بیاد رو صفحه و از فرد جریمه رو بخواد! با این پیشنهاد موافقم حتی اگر تایمش بیشتر هم بشه باز خوبه 7 ساعت قبل، LOPY گفته است: پیشنهاد۲:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم ماشین رو باز کنیم از راه دور (ولی نه خیلی دور) بتونیم ماشین رو قفل/باز کنیم. رو دراگ بودی نوشتی اینو؟ مخالفم 7 ساعت قبل، LOPY گفته است: پیشنهاد۳:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم سوار ماشین بشیم جلوی هر در ماشین وایسیم همون در باز/قفل بشه و از همون جا بتونم سوار بشیم. (خوبیش اینه که کارجکر ها نتونن ماشین رو به راحتی بدزدن) با این پیشنهاد هم مخالفم شما هم کارجکر شو و ماشین هارو به راحتی بدزد! بعضی وقت ها هیچ ماشینی برای دزدی نیست و کار واقعا سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 درود. فقط با پیشنهاد 1 موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 باسلام با پیشنهاد اول شما موافقم پیشنهاد دوم من حقیقتش نفهمیدم دقیقا چه فرقی میکنه از راه دور ماشینو باز کنی یا نزدیک پیشنهاد سوم هم مخالفم کارجکرا کارشون سخت میشه موفق باشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 با نظرت موافقم ++ نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 8 ساعت قبل، LOPY گفته است: سلام! اول از park/ شروع میکنم. وقتی وسیلمون رو یجا ول میکنیم بعد از مدتی Despawn میشه و اگه جایی کار طولانی داشته باشیم و بعد از مدتی بخوایم سوار وسیله خودمون بشیم میبینیم که نیست و باعث ناراحتی میشه. پیشنهاد۱: پس پیشنهاد من اینه که یه CMD جدید به بازی اضافه بشه به نام ParkTem]porary]/ به معنی پارک موقت! وقتی این CMD رو بزنیم ماشینمون به طور موقت یکجا پارک میشه و تا هر موقع تو بازی باشیم همونجا میمونه و تا موقعی که (tow بزنیم یا مکانیک ببره ماشین رو یا از بازی بریم بیرون) برگرده جایی که park/ زدیم. این میتونه نظم شهر رو خوب کنه! مثلا یه قانون اضافه بشه اگه وسط خیابون کسی ماشینش رو parktem/ بزنه توسط پلیس جریمه بشه یعنی اگه طرف پیش ماشینش هم نباشه بازم پلیس میتونه تیکت رو بزاره روی ماشینش و فرد اگه بخواد سوار ماشینش بشه یه چیزی بیاد رو صفحه و از فرد جریمه رو بخواد! پیشنهاد۲:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم ماشین رو باز کنیم از راه دور (ولی نه خیلی دور) بتونیم ماشین رو قفل/باز کنیم. پیشنهاد۳:(سیستم دزد گیر) وقتی میخوایم سوار ماشین بشیم جلوی هر در ماشین وایسیم همون در باز/قفل بشه و از همون جا بتونم سوار بشیم. (خوبیش اینه که کارجکر ها نتونن ماشین رو به راحتی بدزدن) البته خب بعضی از دوستان میگن اینجوری شغل کار جکر سخت میشه ولی من بزودی یه پیشنهاد عالی در باره بهتر شدن شغل کارجکر هم میزارم! نظر دوستان رو میخونم مخالفم نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 درود. نظر بنده نیز (+) هست. نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در April 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 2 ساعت قبل، moji گفته است: باسلام با پیشنهاد اول شما موافقم پیشنهاد دوم من حقیقتش نفهمیدم دقیقا چه فرقی میکنه از راه دور ماشینو باز کنی یا نزدیک پیشنهاد سوم هم مخالفم کارجکرا کارشون سخت میشه موفق باشید. پیشنهاد جدید من در باره کارجکر هارو مطالعه کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 سلام پیشنهاد های 1و2(+) پیشنهاد 3 (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 همش عالیه نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 نظرم راجب پیشنهاد 1 و 2 ( + ) است. اما پیشنهاد 3 نظرم ( - ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.