amojavad ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 سلام. در صورت اینکه افراد شیش وانتد دریافت کردند و کال 110دیگه فایده ای نداشت به جای محاسبه نکردن تماس هفتم 30دقیقه ادمین جیل دریافت کنند. 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 نظر من منفی است و پیشنهاد خوبی نیست نقل قول TheKillers Im the best لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 خیر مخالفم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 در ۱۴۰۳/۱/۱۰ در 04:40، KLinux گفته است: سلام. در صورت اینکه افراد شیش وانتد دریافت کردند و کال 110دیگه فایده ای نداشت به جای محاسبه نکردن تماس هفتم 30دقیقه ادمین جیل دریافت کنند. کاملا مخالفم (-) نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 در ۱۴۰۳/۱/۱۰ در 03:40، KLinux گفته است: سلام. در صورت اینکه افراد شیش وانتد دریافت کردند و کال 110دیگه فایده ای نداشت به جای محاسبه نکردن تماس هفتم 30دقیقه ادمین جیل دریافت کنند. - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد شما (مخالفم). چون اینجوری دیگه یک فرد ممکنه تا ساعت ها طولانی در زندان بمونه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 مخالفم چون ۱ FTP کمتر میشه و همچنین وانتد NG هم کم میشه نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 درود داداش میخوای کلا برای وانتد ۱ شدن هم ۱ ساعت میوتی ادمین جیلی چیزی بزاریم که دیگه ماشین های شما بیمه نده؟ اینجوری بهتره بنظرم و با پشنهاد شما کاملااا موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 (ویرایش شده) درود. داداش این چه پیشنهادیه یعنی چی ۳۰ دقیقه هم Ajail اضافه شه کاملا مخالفم. ویرایش شده March 30 توسط AmirMamad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 سلام [ - ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 با سلام و درود مخالفم (-) نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 17:15، AmirMamad گفته است: داداش این چه پیشنهادیه یعنی چی ۳۰ دقیقه هم Ajail اضافه شه خنده ندارهواسه تو که تفریحت اینه که با ۶ تا وانتد بری رو پلِ نزدیک تراک وایسی هرکی رد میشه بزنی کم هم هست نظر من (+) ناراحتی؟ contract/ در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 16:13، HaMiDGamer گفته است: مخالفم چون ۱ FTP کمتر میشه و همچنین وانتد NG هم کم میشه NG اگه زود تر ادمین جیل یا مجازات شدن افرادی که با ۶ وانتد non.rp میکنن برسته و وانتد کیل کنه اونموقع باید شاکی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 38 دقیقه قبل، LOPY گفته است: خنده ندارهواسه تو که تفریحت اینه که با ۶ تا وانتد بری رو پلِ نزدیک تراک وایسی هرکی رد میشه بزنی کم هم هست عزیزم من بیکار نیستم برم رو پل تراکر FTP کنم پ.ن: نظرمو گفتم هر وقت تاپیک واسه شما بود انتقاد کن قربونت بشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 هم اکنون، AmirMamad گفته است: عزیزم من بیکار نیستم برم رو پل تراکر FTP کنم پ.ن: نظرمو گفتم هر وقت تاپیک واسه شما بود انتقاد کن قربونت بشم مال من نیست ولی مال دوستمه و چون احساس کردم نظره شما درباره ی پیشنهاد خوب نبود سعی کردم تو درست نظر دادن کمکتون کنم! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در April 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 29 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: عزیزم من بیکار نیستم برم رو پل تراکر FTP کنم پ.ن: نظرمو گفتم هر وقت تاپیک واسه شما بود انتقاد کن قربونت بش این تاپیک متعلق به @LOPYعزیزه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 داش اصلا حال نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 نظر بنده - هست شما فکر کنید راب زدید و راب شما فیل شده است ولی ایا شما FTP کردید ؟ نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 چش عباس آقا! اونوقت شما میای پول گلد واسه آزاد کردن خودشون از زندان رو میدی؟! یا شما تایم میزاری تا این همه شکایت بی مورد رو جواب بدی؟! لطفا وقتی فشاری میشید, پیشنهاد نزارید, اولین نفر گریبان گیر خودتون میشه! نقل قول !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 (ویرایش شده) #هوای_تازه_پلیر_ها_که_برای_فشار_دادن_به_طرف_مشت_میزنن_باشیم ویرایش شده April 3 توسط FPS نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 15 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 در ۱۴۰۳/۱/۱۰ در 03:40، KLinux گفته است: سلام. در صورت اینکه افراد شیش وانتد دریافت کردند و کال 110دیگه فایده ای نداشت به جای محاسبه نکردن تماس هفتم 30دقیقه ادمین جیل دریافت کنند. جالب نیست به نظرم بیخیالش شو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در April 16 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16 درود فشار نخور بیا برقصیم نظرم - هست نقل قول 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در April 16 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16 درود. با پیشنهاد شما مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 درود بر تو با پیشنهادت کاملا مخالفم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 درود کاش می شد وانتد های 7 + 8 هم به بازی اضافه شود اما نمی دانیم بتوانیم سیستم جی تی ای رو دور بزنیم و انجام بدهیم اما Admin-Jail خیر انجام نمی گیرد مگر اینکه شخص کاری خارج از زندگی Non-Rp انجام دهد. یا برای بازیکنان مزاحمت ایجاد کند که قوانین خاص خودش را دارد. - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.