Nazario ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون در وسط وال وقتی که داشت کیل میشد از god mode استفاده کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 با سلام خدمت همکاران عزیزم... وقتی که ایشون والشونو دف دادند تموم شد دوباره شروع کردن به تیر اندازی که منو بکوشن و وارن وانتد برای من اومد من خواستم call110/ بدم ایشون دوباره اقدان به تیر اندازی کرد من هم همون لحظه برای اینکه نمیرم از Qool/ استفاده کردم و وسط وال هم نبودیم و دوسته عزیزم اقایه @Nazario لطفا از شکایات بی مورد بپرهیزید ممنون از تیم Staff. https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 28 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 درود: @Nazario, عزیز: مدارک ارسالی شما برای اثبات ادعای خود کافی نمی باشد. اگر مدارکی دارید که ثابت کند: 1. هاستر مربوطه در داخل Clan wall بوده است. 2. ثابت کند در آن لحظه شما در حال حمله به wall بودید. 3. هاستر مربوطه در حال درگیری بوده است. در تاپیک دیگر با درج مدارک شکایت خود را پیگیری کنید. باتشکر از گزارش شما. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده