MoSSaKeN ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به من گفتن که استاندارد خانه 3.064.000 هست و من به همین قیمت خانه را خریداری کردم ولی بعد از خرید دیدم که استاندارد خانه 2.640.000 هست | تقاضای مبلغ اضافی هستم • مدارک (فیلم یا عکس): نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 آقای @kakaking کار من دلالی هست ، شما برای خرید هوس باید اطلاعات کافی داشته باشید ، اگر ندارید میتوانید از دیگران یا صاحب قبلی ملک سوال کنید به من مربوط نیست شما از سر نا آگاهی اومدین خریدین اگر هم میخواین من مابقی پول هوس رو پس میدم. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 مابقی پول به حساب شاکی ارسال شد. فکر کنم دیگه همچی اوکیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در March 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 4 ساعت قبل، kakaking گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به من گفتن که استاندارد خانه 3.064.000 هست و من به همین قیمت خانه را خریداری کردم ولی بعد از خرید دیدم که استاندارد خانه 2.640.000 هست | تقاضای مبلغ اضافی هستم • مدارک (فیلم یا عکس): درود شکایتم رو پس میگیرم. نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 درود و احترام @kakaking شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد. بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده