AryaHoster ارسال شده در January 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. این آقایه میلاد بدون این که به من اختاری بدن من رو پانیش کردند. • شاهد ها: کسی آنجا نبوده • مدرک/عکس یا فیلم:C:\fakepath\AG-SA-0048.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: NonRP نقل قول - انجام دادن برخی کارها و اخلاق های خارج از زندگی علاوه بر اخطار یا اخراج از اقلیت Admin-Jail نیز به همراه خواهد داشت. - کشتن به وسیله ی پرۀ هلیکوپتر (Admin-Jail (HeliBlade به همراه دارد. • شاهد ها: "REC" • مدرک/عکس یا فیلم: در 16 دقیقه قبل، MuhaMMaD گفته است: • مدرک/عکس یا فیلم: آپلود دوباره فایل* ویرایش شده January 21, 2023 توسط MuhaMMaD نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaznonAsli ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:من در زندان afk بودم بعد ایشون اومد منو punish داد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2023 @AryaHoster شکایت شما از افسر MillaD رد شد (مدارک ارسالی شما مشکل دارد) @MuhaMMaD شکایت شما از افسر DevilMatin رد شد (مدارک شما کافی نیست) @MaznonAsli شکایت شما از افسر DevilMatin قبول شد افسر مجازات شد نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در January 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام بنده دو تا مشت به اقای Move زدم ایشون با تنها یک /M منو پانیش داد در قوانین هم امده که میگه اخطار ها باید 3 بار ارسال شود. • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 @MasTerGod شکایت شما از افسر MillaD رد شد (عملکرد افسر صحیح بوده) نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM - آیا من وانتد NG هستم که میان وسط FTP کیل میکنن؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: من در زندان هستم و ایشون هی من رو میزنه و میکشه شاهد ها: ندارم مدرک/عکس یا فیلم: https://s2.uupload.ir/filelink/erOcsX95iUPU_6adb7d0ab9/gta_sa_2023-01-23_20-31-53-008_7422.avi اینم فیلمش ویرایش شده January 23, 2023 توسط KINGBATMAN اشتباه بودن کنترل پنل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 @KINGBATMAN شکایت شما از افسر Latino رد شد (مدارک شما کافی نیست) @MuhaMMaD شکایت شما از افسر Latino رد شد (مدارک شما کافی نیست) نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لاین مخالف و اژیر بی دلیل. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2023 در 21 ساعت قبل، Arda گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لاین مخالف و اژیر بی دلیل. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: تغییر نام در سرور. 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2023 @Arda شکایت شما از افسر Defense رد شد (مدارک شما کافی نیست) 2 نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ۱ نمایش وانتد ۲ لاین خلاف رفتن. • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال میگردد. 1 1 نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 در 22 ساعت قبل، HajKorush گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ۱ نمایش وانتد ۲ لاین خلاف رفتن. • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال میگردد. پس میگیرم نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 @HajKorush شکایت شما به گفته خودتون پس گرفته شد نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در February 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گویا این دوست تازه کارمون همچین به قوانین چت و گویش صحیح مسلط نیست؛ جهت گوشزد کردن قوانین یک شکایت از طرف من صورت بگیره بهتره. • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال میگردد. نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 @Row شکایت شما از افسر Tequila رد شد (توهینی به شما نشده) نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Rob ما با موفقیت تموم شد ولی ایشون به دلیل سرقت بانک W6 داد • شاهد ها:عکس کافیه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در February 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2023 @BraveGod شکایت شما از افسر Tequila رد شد (تخلفی از افسر در مدارک شما دیده نشد) پ.ن: سیستم وانتد دهی برای راب به گونه ای میباشد که شما یا DNA ریخته شده دارید یا راب Fail شده باشد, افسر در دادن این وانتد اختیاری ندارد. 1 نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در February 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چرا ایشون باید موقع کشتن باس بهم وانتد بده من بیکارم میگه تا 1 بیدار باشم برای کشتن باس بعد خیلی راحت وانتد بده خوب بگین ما اجازه زدن باسو نداریم تا یک بیدار نمونیم این دقیقا بار سوم هست که افراد شما وانتد میدن بهم • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در February 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2023 @Aralya شکایت شما از افسر Angelsinner رد شد (قانونی در این زمینه وجود ندارد) پ.ن: اخطار به افسر جهت عدم انجام دوباره این کار داده خواهد شد. نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MuhaMMaD ارسال شده در March 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1. یه NG چرا باید Arrest PD رو بخواد؟ 2. ایشون چرا در وارن 2 بهم رانینگ دادن؟ 3. همونطور که مشخصه من درحال فرود بودم G کنم به ماوریک پلیس رو هوا F کنم بنظرتون Non-RP نمیشه؟ چرا رانینگ دادن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MuhaMMaD ارسال شده در March 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2023 در 6 ساعت قبل، MuhaMMaD گفته است: پس میگیرم، بلخره هرکی اشتباهاتی میکنه در طول زندگیش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 @MuhaMMaD در 14 ساعت قبل، MuhaMMaD گفته است: پس میگیرم، بلخره هرکی اشتباهاتی میکنه در طول زندگیش پس گرفته شد نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Ramming On Cop Car الکی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر مربوطه ارسال شد. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.