Sweet ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 @Smart شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه کاملا صحیح بوده! @MaNIam شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه یک اخطار لفظی دریافت کرد. @BIG شکایت شما در حال بررسی می باشد. صبور باشید. @HaftKhat شکایت شما پذیرفته شد. افسر مربوطه فکشن وارن دریافت کرد. @God شکایت شما رد شد. طبق صحبت هایی که با مسولین لیدر ها داشتم, کار افسر مربوطه صحیح بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در February 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2020 (ویرایش شده) @BIG شکایت شما بررسی شد و پذیرفته شد. افسر مربوطه فکشن وارن دریافت کرد. ویرایش شده February 15, 2020 توسط Sweet نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amoAMIR ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پانیش بی دلیل • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم:http://up.iranblog.com/uploads/sa-mp-005.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 @amoAMIR شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. بنده دیروز راب زدم و راب با موفقیت به اتمام رسید. بعد از راب، با دوستان داشتیم میرفتیم LS که یهو یه نفر از عقب با ماشین کوبید به من و بنده به ماشینِ ZombieRanger برخورد کردم، ایشون هم بدون هیچ مکثی به من وانتد داد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 @DifferentBoyشکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در February 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پانیش بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 @alireza07 شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود. همونطور که در عکس پیداست، بنده پنج وانتد دارم، هفته پیش گرفتم اگر اشتباه نکنم. که Cop Attack هم جزوشون بود. بنده حق تسلیم ندارم تا جایی که یادم هست. طبق عکسها، ایشون وارن تسلیم شوید و همراه ما بیاید میدن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس : http://s7.picofile.com/file/8389820992/sa_mp_040.png http://s7.picofile.com/file/8389821000/sa_mp_041.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 @WalterWhite شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده. در 15 ساعت قبل، WalterWhite گفته است: بنده حق تسلیم ندارم تا جایی که یادم هست. طبق عکسها، ایشون وارن تسلیم شوید و همراه ما بیاید میدن. اصلا نمیشه به وانتد هایی که حق تسلیم ندارند MS داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در March 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدونه هیچ دلیل درستی پانیش کردن رد شدن از دیوار پانیش داره؟؟ من نه فرار کردم نه DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده March 4, 2020 توسط alireza07 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه صحیح بوده. در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۴ در 13:20، alireza07 گفته است: توضیحات: بدونه هیچ دلیل درستی پانیش کردن رد شدن از دیوار پانیش داره؟؟ بله, بخاطر سو استفاده هایی که میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من یه دونه وانتد رو کیلیر کردم و ایشون دوباره وانتد دادن • شاهد ها: _Mojrem_ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 (ویرایش شده) @TheKinG شکایت شما رد شد. شما به صورت اتوماتیک وانتد گرفتید. ویرایش شده March 6, 2020 توسط Sweet نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دقیقا جای /GetCp به بنده تیر زدن اونم در حالی ک من هکر بودم و سمپل من اونجا افتاد که در عکس مشخصه. • شاهد ها: • مدرک/عکس : لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 @cjmilad شکایت شما رد شد. (مدارک کافی نیست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد رو میگیریم توهین هم بشه بهمون؟ خیلی جالبه واقعا. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 @cjmilad شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه فکشن وارن دریافت کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام خدمت لیدر محترم ایشون به من /mz دادن و بنده داشتم حرکت میکردم میرفتم که وانتد بهم دادن در صورتی که بنده در حرکت بودم و داشتم از اونجا دور میشدم • شاهد ها: نیازی نیست • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/view/790u_record_2020_03_13_05_34_09_597.mp4/ 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @djamer شکایت شما رد شد. با توجه به مدارک هر دوطرف کار ایشان درست بوده و به شما دو سری اخطار لازم داده شده است. 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، اینکه ایشون ساعت 2 شب سوار اینفرنوس با اچ پی 260 بهمراه دختر مردم داره میچرخه و ماشینش میترکه، تقصیر من چیه که وانتد میگیرم؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 سلام خدمت شاکی محترم @Roozbeh شکایت شما در دست بررسی است. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که توی عکس مشخصه ساعت 12:36:42 بنده Maverick رو خاموش کردم برای Jailbreak جلوی HQ NG گزاشتم و خوشبختانه دوست عزیز و ناشیمون سوتی رو اینجا دادن cw Savar sho bebaresh? و میبینیم که این دوست عزیز دیگمون واسه Activity زدن دست به چه کارایی که نمیزنن و موبایلو خاموش میکنن و Maverick رو Jack میکنن که متاسفانه توی اون اکانتم درحال شکستن فنس بودم و نشد فیلم بگیرم در نتیجه این کارشون Jail break بنده نا موفق شد! در خواست اشد مجازات رو برای این دوستان دارم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ilia7 ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 (ویرایش شده) در 12 دقیقه قبل، AssassiN گفته است: ویرایش شده March 14, 2020 توسط ilia7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 @Roozbeh طبق مدارک ارسالی کار ایشان درست بوده و به دلیل Ramming به شما وانتد درست دادند. شکایت شما رد شد. @AssassiN طبق شواهد لازم و صحبت های شده کار ایشان مشکلی نداشته و CarJack صورت نگرفته. شکایت شما رد شد. نقل قول مکانهای دولتی: مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد. در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضای با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction Warn)) نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.