Smartboy ارسال شده در January 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 @Saber12 شکایت شما تایید شد. افسر مورد نظر یک FW دریافت کرد. @50CENT شکایت شما تایید شد. ولی افسر مورد نظر بعلت داشتن 1FW از قبل و دریافت کردن یک FW دیگر از شکایت قبلی با 80FP اخراج شدند. باتشکر. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shayan8032 ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم با دوستم میرفتم rob بزنم یه لحظه nox با یه گارد دیگه که اسمش یادم نیست اومد پیشم و گفت آیدی 88 پیاده شو من هم هیچ گانی نداشتم و وانتد هم نداشتم اون اومد به من 5 تا وانتد داد و منو با دوستش سریع کشتند و منم افتادم jail دوستم از اون پرسید که چرا وانتد دادی گفت پلیس کشته و /q داده من پلیس کشتم ولی دو روز قبل این ماجرا داشتم rob میزدم پلیس کشتم ولی /q ندادم قسم میخورم که /q ندادم بعدش هم اون اگر میخواستم وانتد بده همون موقع میداد برای چی اومده دو روز بعد از این ماجرا به من وانتد داده ؟ لطفا رسیدگی بشه الان من الکی 1 ساعت داخل jail هستم • شاهد ها: شاهد @snap که داخل بازی اسمش $snap$ هست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZE7 ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام من wanted1 داشتم ایشون که ng هستن من رو cuff کردند با اینکه leader pd انلاین بود و همچنین 5نفر از اعضایpd • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8350749084/sa_mp_238.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من به ایشون گفتم کو*نی ایشون به من وانت Ignoring cop داد. اینو کجای دلم بزارم؟ نقل قول Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaaRartwork ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که تو تصویر مشخصه ایشون بدون اختیار لازم دارن من رو که وانتد 1 دارم دستگیر میکنن،متاسفانه نشد از ارستشون هم مدرک بگیرم، لازم به ذکره زمانی که این اتفاق افتاد هم اعضای FBI و هم PD داخل بازی بودن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8350754942/sa_mp_056.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 @TaaRartwork باسلام رسیدگی به وانتد ها امور داخلی دیپارتمان است و به خارج از دیپارتمان مربوط نمیشه. شکایت شما رد شد. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 @shayan8032 شکایت شما بنا بر گفته خودتان پس گرفته شد. باتشکر 1 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 @MZE7 شکایت شما رد شد. این امور داخل دیپارتمنت هست و به خارج دیپارتمنت مربوط نمیشه. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 @Misagh شکایت شما تایید شد افسر مورد نظر یک FW دریافت کردند. 2 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دوست تازه کارمون بجای اینکه MV/ بده MT/ میده بعد وانتدم میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8350805368/Ali_Dragunov.rar.html نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل وانتد میدن در حالی که ماشین خوده من است. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 @unes شکایت شما در حال برسی است لطفا صبور باشید. @Thekillers شکایت شما در حال برسی است لطفا صبور باشید. 1 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 @unes طبق مدارک ارسالی افسر مورد نظر شما ماشین ایشان را دزدید و این ماشین برای شما نبوده شکایت شما رد شد. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 (ویرایش شده) @Thekillers شکایت شما رد شد. شما تلاش داشتید نظم چهار راه و سرور رو به هم بزنید و اعضای پلیس هم در چهار راه حضور نداشتند و وظیفه گارد و اف بی ای بود که نظم رو برقرار کنن و با اینکه افسر مورد نظر به شما سه بار اخطار داد شما به کارتون ادامه دادید. الاایحال اخطار های لازمه به افسر مورده نظر داده شد. ویرایش شده February 2, 2019 توسط Smartboy نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در February 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: در اینجا می بینید که من بهش زنگ زدم گفتم موتور freeway چند داداش بهم فوش ناموسی میده لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2019 @snap شکایت شما رد شد. افسر موردنظر قبل از ورود به اقلیت فحاشی کرده است و در اقلیت مجازاتی برای ایشان در نظر گرفته نمیشود. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2019 @DrCbSc شکایت شما رد شد فرد مورد نظر دیگر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieBoy ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون در جواب توهین توهین کردن که خلاف قوانین فکشن هست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 @JackieBoy شکایت شما رد شد. شما عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی دیگر رو مندرج کردید. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشون به چه دلیل به بنده wanted میدن؟ • شاهد ها:____ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین و زبان ناپسند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8351942976/AG_SA_0002.jpg نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 (ویرایش شده) @shayanb شکایت شما درحال برسی است لطفا صبور باشید. @matin0050 شکایت شما در حال برسی است لطفا صبور باشید. ویرایش شده February 12, 2019 توسط Smartboy نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد 5 بودم که ایشون میگه تسلیم شوید و دکمه G را بزنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: از کی تا حالا به وانتدی که حق تسلیم نداره MS/ میدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8352121168/Finbaler.rar.html نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:ایشون رنگ ماشین رو عوض کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.