HosseinLogan2018 ارسال شده در November 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که میبینید Rob faile من وانتد ندارم به سمت NG هم شلیک نمیکنم ولی ایشون بی دلیل به من تیراندازی کردن و منو کشتن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8341577584/gta_sa_2018_11_02_14_57_07_895.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinGF ارسال شده در November 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من نمیدونم ایشون به عنوان یه گارد ملی چطوری میتونن بهم وانتد Keeping Weapons بدن؟! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این چی میگه دیگه! چند تا چند تا وانتد میدن؟! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در November 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این الان یعنی چی؟! این آقا فرق Runner و Hacker رو نمیدونه چه طور عضو گارد شده؟ یعنی نمیدونه Runner با NRG هست یا اینکه فقط بیرون بانک Runner رو میشه زد؟ ما تا کی باید Rob هامون بخاطر اینایی ک قوانین رو نمیدونند و عضو گارد شدن رابمون Fail بشه؟! 8 نفر آدم ۲۰ ساعت پلی بدن تا RP اوک بشه تا بتونند یک Rob بزنند بعد ایناها بیان کلا راب روبزنند خراب کنند؟! این یعنی چی؟ باره اول ام نیس ک :\ حداقل یه قانونی یه مجازاته سنگینی در اینباره بزارین که هی الکی راب هایه مارو خراب نکنند! باره اولم نیس ک اینجوری FAIL میشه! خیلی موقع ها همینجوریه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/02v8_avc_gta_sa_2018-11-16_22-21-32-420.mp4/ ویرایش شده November 16, 2018 توسط Sweet 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در November 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به بنده الکی وانتد داده من میخوام ببینم اگه ایشو مدرکی دارند تحویل دهند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در November 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: - • توضیحات: متاسفانه و بازهم متاسفانه شاهد بی اطلاع بودن اعضای فکشن NG از قوانین مربوطه هستیم. قصد بی احترامی نیست ولی لیدر محترم فکشن چطور اعضایی رو که از قوانین ساده و خیلی قدیمی اطلاع ندارن رو در فکشن قبول میکنه ؟ شاید این بار پنجاهم هست که من برای چنین موضوعی دارم post شکایت از اعضای این فکشن ارسال میکنم! در فیلم میبینید که ایشون بدون اینکه از قوانین اطلاع داشته باشه من رو که نه runner هستم نه wanted دارم رو میکشه و rob رو fail میکنه. نقل قول شما فقط در هنگامی که افراد داخل بانک هستند حق تیراندازی به آنها را دارید و در صورت خروج آنها از بانک نمیتوانید به آنها تیراندازی کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). شما فقط میتوانید به افراد Runner که در پشت خود کوله پشتی (پر از پول) دارند تیراندازی کنید و به سایر افرادی که درجه تحت تعقیب ندارند نمیتوانید تیراندازی نمایید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8343549968/PyRo.mp4.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در November 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن وانتد self-defense به وانتد 5 • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RepSoL ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون زیاد خطا میکنن و من هم خیلی هاشو چشم پوشی کردم وسط راب وانتد بگیری • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک فیلم هم موجوده فکر کنم همینم کافی باشه مدارک:1 مدارک: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TerriBle ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده به ایشون گفتم که من وسط خیابون ام؟؟؟؟ 1دقیقه بعدش به من وانتد ignoring cop دادن در صورتی که من هیچ توهینی نکردم !حالا جدا از این من تو houseبودم وقتی اومدم بیرون دیدم ایشون داره میگه وسط خیابان نایستید!بعدشم وقتی که PD تو سرور هست ایشون حق ندارن وانتد 1/2 بگیرن! خواهشمندم یکم تو تست ورودی این فکشن بیشتر دقت کنین که افرادی مثل ایشون وارد دسته ویژه نشن. • شاهد ها: تو اسکرین معلومه. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0hamad ارسال شده در December 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: علاوه بر فحاشی! وانتد اشتباه هم به بنده میدن و بی دلیل کیل میدن! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8344848250/gta_sa_2018_12_05_22_50_03_553.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0hamad ارسال شده در December 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد به بنده میدن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8344936868/gta_sa_2018_12_06_20_29_51_531.jpg گزینه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در December 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: - • توضیحات: من 1 wanted بدلیل car jack داشتم، 3 دقیقه بعد پس از کشتن افسر NG ایشون به من 5 wanted بدلیل cop kill میدن. • مدرک/عکس یا فیلم: car jack wanted cop kill wanted نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در December 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: - • توضیحات: تاریخ 05-12-2018 ایشون wanted به دلیل cop kill به من دادن. درصورتی که من اصلا ایشون نکشته بودم و فرد دیگری کشته بوده. درخواست دارم مدرکشون رو ارائه بدن که چه تاریخی بنده ایشون رو کشتم. هرچند در فیلم زمان کشته شدن ایشون مشخص میباشد. همچنین طبق سوال از helper و admin محترم سرور، هنگامی که افسر پلیسی کشته میشود فقط خود فرد میتواند به فرد خاطی wanted برای cop kill بدهد نه افسر دیگری، پس ایشون نمیتونه برای کشته شدن همکارش یا دلیل دیگری wanted داده باشه. • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8345235742/ZombieRanger.rar.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در December 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: • توضیحات: من بیرون از بانک شروع به تیراندازی به اعضای پلیس کردم که طبق معمول انتظار میرفت wanted جهت attack cop دریافت کنم ولی با wanted ه crime partner روبرو شدم. چطور که تا این زمان اولین بار هست crime partner رو میبینیم و تا الان هرمورد درگیری بیرون بانک بوده همه ی اعضای پلیس فقط wanted به دلیل attack cop میدادن، چطور یکدفعه قوانین تغییر کرده و میتونن crime partner بدن ؟ توضیح اضافه همینطور که در فیلم میبینید تنها فردی که درحال تیراندازی به پلیس هست من و "Anion" هستیم و هیچکس اون اطراف wanted نداره که من partner فرد حساب بشم و چطور به بازیکن "Anion" ه attack cop داده شده و به من crime partner ؟ چه فرقی هست بین دو نفر که همزمان درحال تیراندازی به پلیس هستن و هیچکدوم هم wanted ندارن ؟ • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8345238542/ZombieRanger_2.rar.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JaVaDb ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون دلیل به من وانتد 2 دادن بدون هیچ دلیلی اگر مدرک دارن بگن • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoomanferd ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتیم راب میزدیم که ایشون پیداشون شد یبار داخل بانک کشته شدن بعد دوباره با یک ng دیگه اومدن دو نفری با nrg دنبال هکر ها بودن تا اینکه هکرها پول رو به رانر ها دادن و بعد از /getcp درحالی که دنبال ما افتاده بودن موتورشون توسط گانرهامون منفجر و شد و ایشون کشته شدن و همراهشون زنده موند. توی ویدیو هم مشخصه من حتی از ماشین پیاده نشدم وقتی ایشون داشت کشته میشد. توی ثانیه 45 ببینید کاملا مشخص هست. بعدش هم که کشته شدن به من وانتد 5 دادن به دلیل Cop kill. داخل ویدیو همه اینا مشخص هست لطفا ببینید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8345419900/123.mp4.html 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مدرکی که نشون بده من به شما اتک دادم رو بدید لطفا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/6lae_underlyng.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: از کی تا حالا به وانتدی که حق تسلیم نداره Ms میدن. باشه میگیم بار اول نمیدونست. چرا چند دقیقه بعد باز اومد Ms داد ؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به وانتد c6 وانتد میده در صورتی که چیزی به پاک شدن وانتد من نمونده بود. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در December 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لطفا مدرکی که من بهتون اتک دادم رو بدید • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JaVaDb ارسال شده در December 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیر زدن بدون دلیل به موتور من که بدون هیچ دلیلی بود • شاهد ها: ------- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi5731 ارسال شده در December 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2018 عکس از کنترل پنل شما: عکس از کنترل پنل شخصی که میخواهید گذارش دهید: توضیحات: ایشون رنک 1 هستند و من که در زمین حضور دارم هانتر اوردند کیل بدند! مدرک/عکس یا فیلم: از خودش بپرسید چرا اینکارو کرده جواب میده که c-15 داده اما اونموقع به جز خودش کسی NG آنلاین نبود !!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در December 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق مدارک موجود این افسر در ابتدا به بنده وانتد Cop attack (3Wanted) دادند و سپس Cop kill (5Wanted) دادند و مجموع وانتد های بنده 6 عدد شد! قابل توجه فرد خاطی باید بگم که ابتدا قوانین رو ب درستی مطالعه کنند سپس اقدام به اذیت کردن بازیکنان و وقتشان بشوند. طبق قوانین همونطور که میدونید وانتد دادن های ایشون اشتباه هست و به بنده وانتد اضافی دادن. ازشون میخوام که مدرک اینو بدند که من کی به ایشون اتک دادم! یا کی ایشون رو کشتم! درخواست رسیدگی از لیدر گرامی دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده December 15, 2018 توسط AMIRabbas لینک نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در December 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: - • توضیحات: من 4 عدد wanted داشتم و در حال FTP بودم که ایشون بعد از کشته شدن wanted ه cop kill میدن. • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/3d80_[h]adi.png نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در December 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها: • توضیحات: همینطور که در فیلم میبینید بعد از بیرون آمدن از بانک ایشون سریعا اقدام به تیراندازی به سمت ما میکنه که باعث فعال شدن getsample/ بنده و بازیکن White و گرفتن 6 wanted بی دلیل میشه درحالی که ما نه wanted داشتیم و نه کسی در اون محل اقدام به تیراندازی به سمت اعضای پلیس کرده بود. • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8346170734/_h_adi.rar.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.