iMoBiN ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 23 ساعت قبل، iMoBiN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-14_00-01-04-078_(3)_3ppx.avi/ = bandicam https://uupload.ir/view/voice_2021_8_14_0_6_41_rcy.rar = .agrec پس میگیرم نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 @iMoBiN شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد موفق باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 10 دقیقه قبل، ZakharAsli گفته است: @iMoBiN شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد موفق باشید. MwM و پس نگرفتما انم رد شد؟ نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 @iMoBiN سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما پذیرفته و افسر مربوطه مجازات شد. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد داشتم و ایشون دنبال یکی بود تا وانتد کیل کنه و بنده هم که 3 ساعت نشستم در ماشین پلیس و داره CMD وانتد کیل میزنه این همه هم اخطار داد چون تعداد اخطار ها از دستشون بیرون رفته بوده از بس تشنه وانتد کیل بود, البته بعدش توسط داداش گلمون @ERFANPLAYER8654 کشتیمش که خود داش گلمون RADAN لیدر NG زحمت کشتن ما 2 تا کشیدن دمشون گرم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: +پس گرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 @aliherfei شکایت شما بنا به درخواست شما پس گرفته شد موفق باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MGSS ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ما با دوستامون رفتیم بانک بزنیم بعد من رانر شدم من بعد دوستامون رفتن داخل بانک بانک رو استارت کردن بعد که بانک استارت شد من داشتم با موتور مرچرخیدم که هنوز کیف پول هم پشت من نبود هنوز getcp رو من نزده بودم که این رضا اومد زد لاستیکایه موتورمو پنچر کرد بعد لاستیکایه موتور من که پنچر شد نتونستم حرکت کنم بعد یه جا وایسا دم که همه پلیس ها اومدن وایسادم پیشم که کیف پول بیاد پیشم وقتی که کیف پول اومد دستم سریع شروع کردن به تیر زدن به من من که موتور لاستیکام پنچر بود نتونستم حرکت کنم و مردم اگه خوب به عکس دقت کنین لاستیکایه عقب ام ترکیده و داره تیر میزنم که مال جولورو بترکونه که نتونم حرکت کنم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 @amBrat0 سلام خدمت شاکی محترم فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد.موفق باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام کسانی که اونجا بودم مخصوصا خود کاپا!!! • توضیحات: سطح پایین کاپ عامل اصلی Heli blade تو عکس معلومه تنها چیزی که تو هوا با فاصله 5متر میتونه کیل کنه هلی عه!! • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 @Josephسلام خدمت شاکی محترم شکایت شما به دلیل عدم کفایت مدارک رد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawaiianJesus ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: lت درحال دور شدن از jail بودم ایشون به من اخطار داد در حالی که داشتم دور میشدم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://tgfilestorage.com/dl_7963608/1629448805611f6a654891f.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 @HawaiianJesus سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده. نقل قول مکانهای دولتی: مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد. در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضای با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction Warn) نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MGSS ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما رفتیم که بانک بزنیم که من رانر شدم بعد که بانک استارت شد داشتم با موتور میچرخیدم که یهو این CyBeri اومد زد لاستیکایه موتورمو پنچر کردم که هنوز کیف پول دستم نبود بعد اومد پیشم که وایساد تا کیف پول بیاد دستم که منم نتونستم با موتور پنچر فرار کنم که بانک به خاطر من شکست خورد من همیشه اینجوریه آخه که هر دفعه رانر بشم میان لاستیکایه موتورمو پنچر میکنن این یعنی چی اینم مدارک که همه چی معلومه • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trooll ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون 1 نفر g کرد بود داشت وارن میداد بد وانتد کیل کرد لطفا مجازات کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وانتد دادن بی دلیل و تحدید کردن و مسخره کردن که تو عکس ها مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MGSS ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:ندارم • توضیحات: من داشتم با ماشین زباله کار میکردم که این آقا حامد با ماشینش سریع از کارم رد شد که که عکس وانتت اومد که کمی بعد دیدم وانتت داد سریع این کارش یعنی چی که از کنارم رد شد وانتت داد اینم مدارک • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 @amBrat0سلام خدمت شاکی محترم شکایت اول شما به دلیل عدم کفایت مدارک رد شد. @amBrat0شکایت دوم شما در حال بررسی است.لطفا صبور باشید. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 @Trooll سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده. @amBrat0سلام خدمت شاکی محترم شکایت دوم شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده. @akbar1386 سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با هانتر اومده تو LS در مدارک هم مشخصه که هیچ وانتت هوایی وجود نداشته نقل قول برای استفاده از برخی وسایل نقلیه (Hunter, Hydra و Rustler) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اگر مجرم فراری (Runner) باشد و نتوانید او را با وسایل دیگر دستگیر کنید میتوانید از Rustler (وقتی مجرم در LS است) استفاده کنید. زمانی که مجرم سوار هواپیما/هلیکوپتر/قایق باشد میتوانید از Hunter یا Hydra استفاده کنید. - به هیچ وجه نباید Hunter و Hydra وارد LS شود مگر اینکه مجرم در هواپیما یا هلیکوپتر در بالای شهر LS باشد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای لیدر مربوطه ارسال میشود. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 @ShahiiN سلام خدمت شاکی عزیز شکایت شما درحال بررسی است صبور باشید. @ShahiiN سلام مجدد خدمت شاکی محترم شکایت شما قبول شد.افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت میکند. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون بی هیچ دلیلی خون بنده که هکر بودم رو بیرون از بانک ریخت و باعث شد 6 وانتد بگیرم • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/rikhtane_sample_ortega_uz0x.mp4/ 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما توی راب بودیم و هیچکس وانتد نداشت که ایشون ماشین مارو ترکوند • شاهد ها: همه • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: هنوز راب فیل نشده کیل میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دخالت در وانتد pd وانتد من مربوط به ng نبود و حق تسلیم داشتم که ایشون میاد کیل میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: باید به هر 3 گزارش بصورت جدا رسیدگی شود ممنون از لیدر ویرایش شده August 22, 2021 توسط xSepehr 1 1 2 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 @Reject با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد.مدارک شما کافی نمیباشد.طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه شما جلوی فرد وانتد کیل قرار گرفته بودید. @xSepehr با سلام خدمت شاکی محترم شکایت اول شما رد شد. شکایت دوم و سوم شما یک مورد و شکایت شما قبول شد.افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت می کند. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون اخطار Punish داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0027_g4fa.jpg در 52 دقیقه قبل، Guardian گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون اخطار Punish داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0027_g4fa.jpg پس میگیرم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 7 ساعت قبل، Guardian گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون اخطار Punish داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0027_g4fa.jpg پس میگیرم @Guardian با سلام شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد موفق باشید. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.