AminNajafe ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 با سلام آپدیت دادین نوشتین که مشکل بالا نیومدن کیبورد لانچر موبایل حل کردین ولی همچنان مشکل هست یکم ک پلی میدیم بعدش کیبورد بالا نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 28 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 لطفا فیلم ارسال نمایید نقل قول لینک به دیدگاه
Noise ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 (ویرایش شده) سلام، بنده هم همین مشکل رو دارم. احساس میکنم بازی از قبل سنگینتر شده و گوشیهای ضعیفتر از لحاظ سختافزاری، توان کشش را بعد از کمی بازی کردن ندارند. 30 دقیقه قبل، Ali گفته است: لطفا فیلم ارسال نمایید با فیلم نمیشه منظور رو رسوند. ویرایش شده March 28 توسط Noise نقل قول لینک به دیدگاه
AminNajafe ارسال شده در March 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 6 ساعت قبل، Ali گفته است: لطفا فیلم ارسال نمایید والا بعضی مواقع اینجور میشه . فیلم نمیشه گرفت . نه فقط من همه این مشکل دارن . وسط رابی یهو کیبورد بالا نمیاد . بنظر من اگر کییورد سمپ لانچر دیده باشین خیلی سبکه . اونو اد کنین هر کی خواست اونو فعال کنه . هر کیم خواست کیبورده خوده گوشی فعال کنه . اینجور خیلی عالی میشه لطفا خواهش میکنم جدی بگیرین این موضوعو با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه
FPS ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 یبار از بازی بیاید بیرون و برید تو بازی یا یبار گوشیو خلموش روشن کنید(منظورم از خانوش کردن کل گوشی نیست صفحه گوشیست) نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه
Realest ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 دوستان عزیز مشکل از لانچر نیس برا منم قبلا این اتفاق میوفتاد دیگه نمیوفته یا گوشیتون ضعیفه یا کیبوردتون نامناسبه برای رفع این مشکل حافظه cache کیبورد رو پاک کنین . نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.