Blank ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در خط جایزه کلمه نوروز رو به شکل noruz نوشته شده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 سلام خسته نباشید. درسته حرف شما وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 20 دقیقه قبل، Blank گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در خط جایزه کلمه نوروز رو به شکل noruz نوشته شده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ---- سلام و درود در مرحله اول این مشکل گرامری نیست و غلط املایی هستش. و در مرحله دوم برای FEnglish قائده دقیقی وجود نداره و از اونجا که آوای حروف کلمه نوروز در فارسی به درستی ادا شده من مشکلی توی این کلمه نمیبینم. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است: و در مرحله دوم برای FEnglish قائده دقیقی وجود نداره و از اونجا که آوای حروف کلمه نوروز در فارسی به درستی ادا شده من مشکلی توی این کلمه نمیبینم. جناپ مرحله، نوروز اسمه و مثل رمضان هست و شکل صحیح اون Nowruz هست اگه هنوز مشکل داری یک سرچ بزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 به نام خداوند متعال درود خدمت @Blank عزیز! از اینکه جهت گزارش باگ اقدام کردهاید، سپاسگذاریم. از نظر من به موردی که گزارش کردهاید نمیتوان باگ گفت؛ زیرا که هر دو لغت میتوانند درست باشند. شبتان بخیر، خدانگهدارتان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 درود، این مورد برطرف شد. 663b8a7b COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در August 10 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 جوایز داده شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده