Brayden ارسال شده در March 19 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام من درخواست کمک کردم ایشون هیچ گونه سلامی برای بنده ارسال نکرد و در اخر هیچ گونه پیامی ارسال نکرد و هلپ می را بست. • مدارک (فیلم یا عکس):برای مسئول عزیز هلپر ها ارسال میشود ویرایش شده March 19 توسط Brayden . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در March 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 سلامی دوباره مدارک برای ادمین عزیز ارسال شد. @XFaCToR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @Brayden لطفا مدارک و شواهد خود را تا 24 ساعت آینده برای بنده ارسال فرمایید. 1 اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 با سلام و درود لینک مدارکی که ارسال کردید دارای مشکل بود لطفا مدارک را کامل با لینک درست ارسال کنید و در ضمن مدارک شما نباید فقط دارای اسکرین شات باشد لذا سیستم ویس چت برای سرور فعال شده و برای اثبات شکایت خود باید فایل ویس چت را ارسال کنید. (چون امکان این وجود داره که هلپر عزیز ما با ویس به شما توضیح دهد). در غیر این صورت شکایت شما رد خواهد شد. منتظر ارسال مدارک شما به صورت کامل هستم. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 با سلام مجدد خدمت شما 23 ساعت قبل، XFaCToR گفته است: با سلام و درود لینک مدارکی که ارسال کردید دارای مشکل بود لطفا مدارک را کامل با لینک درست ارسال کنید و در ضمن مدارک شما نباید فقط دارای اسکرین شات باشد لذا سیستم ویس چت برای سرور فعال شده و برای اثبات شکایت خود باید فایل ویس چت را ارسال کنید. (چون امکان این وجود داره که هلپر عزیز ما با ویس به شما توضیح دهد). در غیر این صورت شکایت شما رد خواهد شد. منتظر ارسال مدارک شما به صورت کامل هستم. موفق باشید. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده